2777
2789
عنوان

توده روی استخوان ترقوه

6511 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها 

بچه ها جون من مدتیه یه توده روی استخوان ترقوه حس کردم. رفتم دکتر واسم آزمایش و سونو نوشت که آزمایشم خوب بود. و هیچی توی سونو نشون نداد.. ببینید خودم حسش میکنم روی استخوانم با دست تکون میخوره. نرمه ولی توی سونو هیچی نشون نداد. منم بیخیالش شدم.. اما چند روزه ذهنم و درگیر کرده و توی گوگل که سرچ میکنم فقط به سرطان میرسم 😁 حتی حس میکنم دستم و گردنم هم درد گرفته.. 

کسی در این مورد تجربه ای داره 

البته هفته دیگه وقت دکتر جراح گرفتم ببینم چی میگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان چطوری بهتری به نظر من یه دکتر ارتوپد هم می رفتی که ببینی نظرشون چیه چرا دنبال داستانی وقتی که میگه چیزی توی سونو گرافی نشون نداده نیست دیگه با این حال میتونی یه دکتر دیگه بری من خودم برای دیسک کمرم پیشه دکتر قربان زاده رفتم اینم آدرس اینستاگرامش drghorbanzadeh .ir

لطفا بهم بگین مشکتون چی شد منم عین شمام ولی سونو نرفتم دکتر میگه چیزی نیست ولی روی استخوان ترقوه م ک ...

عزیزم میشه بگی شما چکار کردین 

خوب شدین

از چی بود

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
سلام عزیزم ،تورم روی تزقوتون چیز خاصی که نبود انشالله ؟ منم یکی از اطرافیانم همین حالتو داره خواستم ...

عزیزم میشه بگی اشناتون چکار کرد 

خوب شدن

از چی بود؟

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
سلام عزیزم ،تورم روی تزقوتون چیز خاصی که نبود انشالله ؟ منم یکی از اطرافیانم همین حالتو داره خواستم ...

سلام خوب هستین، برای آشنای شما چی بود آخرش؟منم روی ترقوه م تورم پیدا کرده

تومور لیپوماست ترسناک نیست و سرطانیم نمیشه خواستی برو دکتر داخلی یا دکتر پوست اون میتونه تشخیص بده ک مطمئن شی و بعدم برو پیش جراح یا با لیزر پیش همون متخصص پوست برش دار

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1