2777
2789
عنوان

عکس با آرایش +بی آرایش📸❤️😍

| مشاهده متن کامل بحث + 4704 بازدید | 224 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم وقت گذاشته تو سایت عمومی منتظر نظرات مختلف هم باید باشه من نظرم اینه

بهتون یاد ندادن نظرتونو محترمانه بیان کنین 😐💔

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍
دخترا دعوا نکنید همه ما خانوما خوشگل و زیبا هستیم مگه من گفتم فقط من خوشگلم آخه هممون برای خودمون یه ...

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍
نظرم کجاش غیر محترمانست ؟

امیدوارم به روزی توام عکستو بذاری تو سایت یکی ام همچین حرفی رو بهت بزنه اون وقت محترمانه بودن یا نبودنش رو درک می‌کنی 😊

شما نمیتونید با یه آدم اینجوری حرف بزنید چون سلیقت نیس..نقاشی خدا لازم نیس سلیقه تو و من باشه در مور ...

واییییی خدا چقدر تو خانومی عزیزم❤️😘

بچه‌ ها من اصلا همچین جسارتی نکردم که بگم خودم خوشگلم و فلان فقط یه عکس گذاشتم بله عکسمم با فیلتره اصلا اوکی من زشتم ولی یجوری میگید دل آدم میشکنه البته من خیلییی انتقادپذیرم و نظراتتون هم برام با ارزش و محترمه😍😘❤️

واییییی خدا چقدر تو خانومی عزیزم❤️😘 بچه‌ ها من اصلا همچین جسارتی نکردم که بگم خودم خوشگلم و فلان ف ...

هیچ آدمی زشت نیس😍🌹❣..هیچوقت در مورد ظاهرت از کسی نظر نخوا..قیافه آدم لباس و کفش نیست نقاشی خداست

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

واییییی خدا چقدر تو خانومی عزیزم❤️😘 بچه‌ ها من اصلا همچین جسارتی نکردم که بگم خودم خوشگلم و فلان ف ...

خوشملم مگه نرفتی سفره پهن کنی 😁🥰 

ببین گلم خب اگه نظر واقعی میخوای همیشه عکس واقعی تو بذار همونکه خودت میدونی هستی خانوم خوشکل😍

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
خوشملم مگه نرفتی سفره پهن کنی 😁🥰  ببین گلم خب اگه نظر واقعی میخوای همیشه عکس واقعی تو بذار ه ...

نه نرفتم چون مامانم و خواهر اومدن کمک منم دیدم بعضیا دارن با بی احترامی جواب میدن موندم جوابشونو بدم😊😊

فقط یه جوری دوست دارین آتو بگیرین😒

اوکی شما کارآگاه 

خوشملم مگه نرفتی سفره پهن کنی 😁🥰  ببین گلم خب اگه نظر واقعی میخوای همیشه عکس واقعی تو بذار ه ...

دوست دارم شما عکس بدون فیلترتونو بزارید و تگم کنید بی صبرانه منتظرم بای👋😁🤝