2777
2789
عنوان

عکس با آرایش +بی آرایش📸❤️😍

| مشاهده متن کامل بحث + 4704 بازدید | 224 پست
ببزبز میخام بیهوش شم

باور کن از وقتی وقیح نکبت اینجا جولون داد دیگه ترسیدم عکس بذارم قبلش بدون فیل تر میذاشتم اون اوایل😁

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب فشاری شدن دوستان رو شاهد هستیم/:

همه خوشگلن از جمله اسی🙂🤍😍

آدم قلبش قشنگ باشه

من همیشه یک صندلی واسم کم بوده، کتم واسم تنگ بوده، کفشام واسم کوچیک بودن، ساعتم خواب میمونده و من ازش جلوتر حرکت میکردم، احساس میکنم تمام دنیا دست به دست هم دادن تا من به حقم نرسم، اینجور که معلومه دنیا قراره همه چیزو احمقانه تموم کنه؛ اما نمیدونه پایان با منه.
عزیزم همه خانوما خوشگلن😊❤️

پروف مون یکیههههه

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍
باور کن از وقتی وقیح نکبت اینجا جولون داد دیگه ترسیدم عکس بذارم قبلش بدون فیل تر میذاشتم اون اوایل😁

وقیح نکبت کیه کیلو چنه

بزار تامن بیهوش شم😂

نگران‌نباشید.بلاخره این‌روزام میگذره‌و روزای سخت‌تری میاد.
خب سلیقه من نیس چرا تحمیل میکنید نظرتونو

شما نمیتونید با یه آدم اینجوری حرف بزنید چون سلیقت نیس..نقاشی خدا لازم نیس سلیقه تو و من باشه در مورد لباس نظر نمیدی...من حتی عکسشو ندیدم اما هیچ ادمی زشت نیس

پشت کاربری ها یه انسان با یه دل نشسته و رباتی در کار نیس

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

داشتم امضا تو رو می‌خوندم....برات دعا کردم عزیزم

مرسی عزیزممم🥺❤️❤️❤️

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚

خدایی خوشگله دیگه 

نمیدونم مثلا به یکی بگیم خوشگلی مگه چیزی میشه؟ چیزی ازمون کم میشه مگه؟ 

نمیدونم چرا یه سریا همش ضد حال میزنن

اگه کسی سلیقتون نیست لطفا جوری نظر ندین طرف از هم بپاشه😐♥

خدایی خوشگله دیگه  نمیدونم مثلا به یکی بگیم خوشگلی مگه چیزی میشه؟ چیزی ازمون کم میشه مگه؟  ...

همین دیگه مگه هر کی سلیقه مون نیست باید بکوبیمش

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍
وای آرهههه😁😘

حیف که من روی ماه شمارو ندیدم 😘♥️