2777
2789
عنوان

عکس با آرایش +بی آرایش📸❤️😍

| مشاهده متن کامل بحث + 4704 بازدید | 224 پست
خوشگل نیستی متاسفانه  الکی معطل شدیم

چه بد چشات مشکل پیدا کرده یه سر به چشم پزشکی بزن 

نگران سلامتیتم🌺🌺

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به این میگید خوشگل من دیگه حوری ام پس

بذار حورری جان ببینیم 

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍

خب چرا عکس فیل تری میذاریم،خودمون که میدونین اون ما نیستیم😪 منم عکس با فیل ترم رو بذارم بیهوش شین😂😂

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
الان اومدم خونه زنداداشم داریم سفره باز میکنیم زشته نرم کمکش ولی یه بار تاپیک میزنم میزارم تگت میکنم

منم تگگگگ کنن

نگران‌نباشید.بلاخره این‌روزام میگذره‌و روزای سخت‌تری میاد.
الان اومدم خونه زنداداشم داریم سفره باز میکنیم زشته نرم کمکش ولی یه بار تاپیک میزنم میزارم تگت میکنم

مهم اخلاقته که ماهی🥰

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
خب چرا عکس فیل تری میذاریم،خودمون که میدونین اون ما نیستیم😪 منم عکس با فیل ترم رو بذارم بیهوش شین😂 ...

ببزبز میخام بیهوش شم

نگران‌نباشید.بلاخره این‌روزام میگذره‌و روزای سخت‌تری میاد.
خوشگل نیستی متاسفانه  الکی معطل شدیم

چطور دلتون میاد با یه انسان اینجوری حرف بزنید

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

به این میگید خوشگل من دیگه حوری ام پس

چه فایده زیبایی باطن نداری 

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍