2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سال ۱۴۰۰ گرفتم ولی با کالری شماری ،فستینگ و ورزش پنجاه کیلو کاهش وزن داشتم 

عزیزم تو رو خدا میشه منو راهنمایی کنید ؟ یکم میگین روشتون چه جوری بود ؟ الان دارم گریه میکنم . از خدا خواستم کمکم کنه . منم ۳۰ کیلو اضافه دارم 😭

عزیزم تو رو خدا میشه منو راهنمایی کنید ؟ یکم میگین روشتون چه جوری بود ؟ الان دارم گریه میکنم . از خد ...

بله حتما عزیزم اول باید مزاجتو اصلاح کنی 

اگ دست پات یخه 

ریزش مو داری 

شکم پهلو داری اینا علائم بلغمه 

من ب مدت چهل روز دمنوش زنجبیل استفاده کردم 

ی ساعت بعد صبحانه، ی ساعت قبل ناهار، ی ساعت بعد ناهار، ی بار ساعت چهارو پنج عصر و ی ساعت بعد شام ، ی لیوان ابجوش با ی نخود پودر زنجبیل مخلوط میکردم و میخوردم 

بعدشم کالری شمار کرفس نصب کن هرچی میخوری ب جز اب و چای وارد کن قبلشم کالری دریافتیت محاسبه کن وزنتو ×۳۰ کن پونصدتا ازش کم کن 

ی روز درمیون۳۰ تا ۶۰ دقیقه ورزش کن روزانه هشت لیوان اب بنوش ،شکر و فست فود و هله هوله رو هم حذف کن 

ممنونم عزیزم . میتونم بپرسم وزن اولیتون چند بود و الان چند کیلو یین ؟ 

بله حتما

۱۱۶ بودم شدم ۶۶_۶۸ 

این چند وقت یکم زانوم درد میکرد نتونستم ورزشام منظم انجام بدم شدم۷۳ دوباره رژیممو شروع کردم🤕😂