2821
2789
عزیزم واسه افسردگیم چی؟و اینکه یکمی خودمو دوست داشته باشم 

روانشناسی عزت نفس ارتباط آدم با خودش بهتر می‌کنه واسه دوست داشتن خود کتاب هست ولی نمیدونم اطلاع ازشون ندارم ولی خوب میتونی ملاقات در این مورد بخونی خیلی کمکت میکنن با یه سرچ ساده تو گوگل کلی برات مطلب میاره که واقعا مفید و کمک کننده هس

روانشناسیم که تو شناخت روان خودم موندم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شکست عشقیمو رها کنم؟ خیلی غصه میخورم

خوب دیگه مشکل همینه این شکست عشقیه مثل یه درخت کوچولو هستش که فکر کردن به اون میشه همون آب و کود دادن بهش که هی رشدش میده و هی شرایط برای تو سخت تره می‌کنه پس اولین کاره اینه که سعی کنی بهش فکر نکنی یعنی چی یعنی اینکه هر موقع به یادش افتادی کاری انجام بده که دوسش داری و به خودت بگو این که دیگه گذشت تمام شد می‌خوام کل آینده ام با فکر کردن به این تباه کنم قطعا نمی خوای حالا دلیل این اتفاق هر چی باشه اون قدرت نمی دونست اون اشتباه کرد تو اشتباه کردی دیگه تموم شد رفت یه سوال از خودت بپرس که با قصه خوردن مشکل حل میشه؟ معلوم اونجا به کار خودت نمی‌گم میخندی ولی خوب سعی میکنی از تو فازش بیای بیرون.

روانشناسیم که تو شناخت روان خودم موندم
2824
2823
2791
2779
2792