2777
2789
عنوان

خانوادم تو جهاز خریدن کمک نمیکنن...

408 بازدید | 20 پست

سلام من یه سال و هشت ماهه عقدم خسته شدم واقعا دیگه خانوادم هیچییییییییی برام نخریدن تو این مدت اصلا بهش فکر نمیکنن تا الان هرچی خریدم خودم خریدم چند وقت پیش دعوام شد باهاشون گفتم من دیگه نمیتونم حداقل شماهم یه کمکی بکنید برگشتن میگن داری منت میزاری ۲۰۰میلیون پول داده بودم بهشون یه ساله ندادن اوکی گفتم حداقل بیاین پولمو بدین خودم برم خرید کنم نمیشه که اینطوری بازم گفتن داری منت میزاری بابا من چی کار کنم واقعا خسته شدم یعنی چی این رفتار حتی یه تیکه کوچولو برتم نخریدن پولمم نمیدن خودم بخرم واقعا نمیتونم دیگه اینطوری به نظرتون چی کار کنم؟

رسم‌دارید ؟ 

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا پولتو دادی ! وقتی میبینی پس بده نیستن نباید میدادی هر کی هم خانوادشو بهتر میشناسه 

وام ازدواجتو گرفتی ؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

یعنی ندارن هیچ‌پولی؟خو وام بگیرن پول خودتو پس بدن اینجوری که نمیشه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
یعنی ندارن هیچ‌پولی؟خو وام بگیرن پول خودتو پس بدن اینجوری که نمیشه

اصلا براشون مهم نیست تامیگم پولمو بدین برم خودم خرید میگن منت میزاری منت چی اخه بعد یه سال و هشت ماه هیچی ندادن 

الان باز میان میگن اونا نخرن خودتم نخر همه رو شوهرت بخره

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
وام ازدواج گرفتم اونم گرفتن ازم

ای بابا 

چی بگم دیگه اخه جز اینکه هر چی بگم بیشتر حرص میخوری منم عصبانی تر از خانواده های خودخواه😄

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋