2777
2789
عنوان

سلام سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 60 بازدید | 18 پست
ددوسش دارم خیلی زیاد ام دوسش دارم ولی دوست ندارم آسیب ببینم 

ببین تو زندگی فقط زندگی ای موفقه که مرد توش عاشق تر باشه تعارف نداریم دیگه رابطه ای که شما انقدر دوسش داری پس دلت میخواد به ازدواج برسه و اون رابطه که تو خیلی دوسش داشتی از اول و قبل از  اون باعث میشه هیچوقت بعد ده سالم نفهمی ایا اونم تورو همونقدر دوست داره یا نه سه تا بچه هم بیاری همیشه یه شک کشنده تو دلته منم دوست ندارم آسیبایی که ناها دیدیم بقبه ببینن

مرد اگه بیشتر عاشق باشه همه کار میکنه برا زندگی ولی مردی که خنثی باشه یا بیشتر عاشق نباشه هر روز با کوچکترین بحث میگه برو 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین تو زندگی فقط زندگی ای موفقه که مرد توش عاشق تر باشه تعارف نداریم دیگه رابطه ای که شما انقدر دوس ...

بنظرت استوری شو ببینم ؟ اخه من استوری اونو ندیدم اونم نیومد ببینه ولی قبلش استوری شو ک میدیم میومد میدید اونم بنظرت ریپلی زدن ب استوری و استوری دیدن دیگ چیز بدی نیست مگه ن ؟ یعنی خودمو کوچیک نمیکنم دیگ ؟ 

بنظرت استوری شو ببینم ؟ اخه من استوری اونو ندیدم اونم نیومد ببینه ولی قبلش استوری شو ک میدیم میومد م ...

اگه اینجوریه یعنی خیلی هم غرور داره تا تو نبینی استوریمو منم نمیبینم مال تورو نه دیگه نگاه نکن استوریاشو میبینیش تو فامیل هم عادی مثل بقیه رفتار کن دزدکی نگاهش نکن احساسم این بود که اگه یه وقت بخوادت هم از اوناست که با دست پس بزنه با پا پیش میکشه آدم گنگ تا اخر گنگ میمومه بعد چند سال زندگی اینو بهت میگم هنوز میگم خوب این منو دوست نداره خوب اگه دوست نداشت چرا اون رفتارو کرد اگه دوست داره چجوری اونو گفت اینجور ادما تا ابد تو تردید میزارنت