2777
2789
عنوان

سلام سوال

60 بازدید | 18 پست

وقتی پسره سنش کم باشه ابراز علاقه  دختر ب پسر کار درستیه؟

الان نرید باز سراغ سن کلان میگم ابراز علاقه دختر ب پسر درسته ؟ پسر اگ فامیل باشه ؟ در این مورد چند تا تایپیک زدم جواب درستی نمیدن ممنون میشم بگید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم اصلا اصلا درست نیست پسر و مرد شخصیت و نهادش جوریه که دوست داره انتخاب کنه دوست داره تصمیم بگیره مردا زنی که خودشون انتخاب کنن و غالبا زیادی راحت (یعنی از اینایی که خیلی خودشونو کوچیک میکنن)هم به دستش نیارن براشون عزیزه اینو با تجربه میگم نه اینکه شنیده باشم

نه عزیزم اصلا اصلا درست نیست پسر و مرد شخصیت و نهادش جوریه که دوست داره انتخاب کنه دوست داره تصمیم ب ...

یعنی ابراز علاقه دختر ب پسر کار خوبی نیست کلا درسته؟

بیین مثال اینکه مثلا دختری که راحت به عقد مسری درمیاد یا خانوادش و خودش جوری تو خواستگاری برخورد میکنن که ما از خدامونه یا همین الان اوگی هستیم یا مثلا شرطاشون رو پسره قبول نکنه راحت بگن باشه باعث میشه پسر در اینده راحت بگه من از اولم تورو نمیخواستم منکه دیدی اومدم خواستگاری فلان چیزم قبول نکردم ما که دیدی اصلا اصراری نداشتیم به ازدواج  این تو سری میشه تا ابد برا دختر مردا قدر اینکه حتی آسون دختریو به دست بیارن نمیدونن متاسفانه جوری برخورد میکنن که انگار از خوبیه زیاده اونا و خانوادشون بوده که خانواده دختر اسون گرفتن یا از پایین بودن دختر و بالا بودنه پسر اینارو بر اساس حرف و حدیث نمیگما تک تکشو تحربه کردم و برای بقیه هم تک تکشو دیدم

بیین مثال اینکه مثلا دختری که راحت به عقد مسری درمیاد یا خانوادش و خودش جوری تو خواستگاری برخورد میک ...

اها یعنی میگی از بین اطرافیانت بوده ک راحت ب دست اومده و قدرشو نمیدونستن؟

یعنی ابراز علاقه دختر ب پسر کار خوبی نیست کلا درسته؟

اره اونکه خیییلی اشتباهه من دیوم کسیو که ابراز علاقه کرده حتی پسره گفته نه 

بگه اره هم تا ابد سرکوفته احساس میکنه اون مرد که من حق انتخاب نداشتم همه رفیقام داداشام دو بار سه بار رفتن اومدن تا دختره رو داون بهشون یا اصلا باهاشون دوست شد من چرا همچین تجربه ای نداشتم اصلا چرا این دختره از اول وسط زندگیم بود ده سالم بگذره پسره بازم حس میکنه یه چیز مهم رو تجربه نکرده حس میکنه اصلا انتخاب خودش نبوده

اره اونکه خیییلی اشتباهه من دیوم کسیو که ابراز علاقه کرده حتی پسره گفته نه  بگه اره هم تا ابد ...

بخاطر همینه میگن بزار بهاتو پرداخت کنن ک نتونن بهت بی احترامی کنن 

اره اونکه خیییلی اشتباهه من دیوم کسیو که ابراز علاقه کرده حتی پسره گفته نه  بگه اره هم تا ابد ...

ددوسش دارم خیلی زیاد ام دوسش دارم ولی دوست ندارم آسیب ببینم 

اها یعنی میگی از بین اطرافیانت بوده ک راحت ب دست اومده و قدرشو نمیدونستن؟

اره مهمه  واقعا اثر بدی داشت رو زندگیا

مرد تو اون زندگی ترس و ابایی نداره میگه اینکه راحت اومد اینو که مخ خودشو خانوادشو راحت میشه زد اصلا طرف احسای ابله بودنه پدرزنشو راحت جلو زنش بیان میکنه با بی حیایی میگه بابات مثل موم تو دستمه چراچرا؟؟چون فقط یکبار راحت بهش دختر دادن راحت بله گفتن