2821
2789
عنوان

خونه تکونی

84 بازدید | 5 پست

خانما تا الان چه کارایی انجام دادین؟

من از امروز تصمیم دارم هر روز یه چیزی بشورم

اول از پرده ها شروع کردم

فردا قراره مبلشو بیاد مبلامو بشوره

روز بعدش قالیا و..

عاشق موزیک، حیوانات، طبیعت، گردش و بچه ها هستم🥹💁🏻♀️💕، متعهد هستم به نامت تا ابد M♥️ خدایا ممنونم که کنارمی، ازت میخام منو به خواسته هام برسونی🙇🏻♀️♥️ برام دعا کنید منم یروز بیام تیکر بارداری و خبر حاملگیم اینجا بزارم 🥹ممنون

آشپزخونه رو تکوندم.فرشامو شستم.پرده برای اتاق میگیریم امروز.

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خونه تکونی ما بهمن تموم شد

زرنگی کردین😁

عاشق موزیک، حیوانات، طبیعت، گردش و بچه ها هستم🥹💁🏻♀️💕، متعهد هستم به نامت تا ابد M♥️ خدایا ممنونم که کنارمی، ازت میخام منو به خواسته هام برسونی🙇🏻♀️♥️ برام دعا کنید منم یروز بیام تیکر بارداری و خبر حاملگیم اینجا بزارم 🥹ممنون

یه خونمو کلا تمیز کردم فرشاام دادم شستنو هنوزم پهننکردم.اما خونه اصلیمو دست نزدم امشب مهمون دارن بیان برن من شروع کنم به تمیزکاری فردا میخوام فرشارو بدم بیرون.من حالت عادی خونه رو خیلی تمیز میکنم وهمیشه مرتبه کار خاصی ندارم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
یه خونمو کلا تمیز کردم فرشاام دادم شستنو هنوزم پهننکردم.اما خونه اصلیمو دست نزدم امشب مهمون دارن بیا ...

👏🏻👏🏻

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز