2777
2789
عنوان

باشگاه زنانه

425 بازدید | 34 پست

دوستان من 16 سالمه و میخوام برای تو پر شدن برم باشگاه

و فردا اولین روزیه ک میرم

فقط اینکه من تنها میرم ینی نه دوستی دارم ک بام بیاد نه چیزی

و واسم مهم نیست ک کی چی پوشیده کی چیکار میکنه کی چطوریع

بنظرتون تنهایی از پس خودم برمیام؟

با این سنم؟ اخه مربیا یجورین میدونید ک چی میگم

حالا بگید چیکار کنم چه اصولی رو رعایت کنم و چه نظری دارید 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تنهایی مگ چشه؟ من همسن خدتم پارسال میرفتم چیزی نبود ک 

حامی حقوق حیوانات🐣🐰🐶با حیوانات مهربون تر باشیم زندگی بدون اونا خیلی زشته اونا هم مثل ما حق زندگی و طبیعت دارن زندگی رو ازشون دریغ نکنیم♥️خدایا خودت مرحم دل های شکستمون باش:)🦋گاهی خرد شدن استخوان‌های خودم را زیر بار همه زندگی‌های نکرده‌ام، حس میکنم.!🌚
سنت راستش نگو مربی دورت می زنه  بهت محل نمیده

اینو راست میگین مربیه فقط یه میلیون ازم پول کشید و اصن دور ادم نبود خدا لعنتش کنه 😐😐

حامی حقوق حیوانات🐣🐰🐶با حیوانات مهربون تر باشیم زندگی بدون اونا خیلی زشته اونا هم مثل ما حق زندگی و طبیعت دارن زندگی رو ازشون دریغ نکنیم♥️خدایا خودت مرحم دل های شکستمون باش:)🦋گاهی خرد شدن استخوان‌های خودم را زیر بار همه زندگی‌های نکرده‌ام، حس میکنم.!🌚

یعنی چی از پس خودت برمیای؟ 

میری باشگاه از مربی میخوای که برات برنامه ورزشی بده هر کدوم از دستگاها هم که بلد نیستی کار کنی به مربی میگی یادت بده یا یه با یکی سرحرفو باز کن هم دوستت میشه هم کار با دستگاه یادت میده😁

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

تنهایی مگ چشه؟ من همسن خدتم پارسال میرفتم چیزی نبود ک 

اخه میدونی من تنهایی میتونم ولی مشکلم اینه ک کسی جوابگو نباشه مثلا برنامه ک بهم بدن باید بلد باشم دیگه اصن یه سری از مربیا هستن باد نمیدن میزارنت به امان خدا

کفش اضافه واسه باشگاه یادت نره ببری بعدم خیلیا تنهایی میان اگه کسیم چیزی گفت محل نزار

چرا کفش اضافه ؟من تاحالا نرفتم میشه توضیح بدین

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
اخه میدونی من تنهایی میتونم ولی مشکلم اینه ک کسی جوابگو نباشه مثلا برنامه ک بهم بدن باید بلد باشم دی ...

آره من خودمم همچین مشکلی داشتم ولی سعی کن پرو باشی من خودم خیلی خجالتیم روم نمیشد برم ب مربی بگم بیاد ولی یه دختره همسن خدم ب مربی میگف باید بالا سرم باشی این همه پول ندادم ک ول کنی بری ولی من نمیتونستم بگم بهش توام باید رو دار باشی کفش اضافه تمیز یادت نره بیاری خجالتم اصن نکش اگ با کار کردن با دستگاه ها مشکل داشتی از خود مربی بپرس خجالت نکش 

چرا کفش اضافه ؟من تاحالا نرفتم میشه توضیح بدین

بخاطر اینک با کفش تمیز ورزشی باید برین تو سالن ورزش 

با کفش بیرون ک کثیف هست نباید برین گیر میدن 

بخاطر اینک با کفش تمیز ورزشی باید برین تو سالن ورزش  با کفش بیرون ک کثیف هست نباید برین گیر می ...

جدی؟😂😂😂😂 دیگه چه نکاتی هست برای لباس و کیف و اینا بهم بگو

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید