2777
2789
عنوان

شوهرمو پس زدم

858 بازدید | 46 پست

بچها ما دیشب دعوامون شد اون تا صبح روی کاناپه خوابید من رو تخت لفظی بود ولی اعصابم خیلی خورد شد

حالا امروز صبح پاشده بود صبحانه چیده بود اومد در اتاقو زد گفت پاشو بیا صبحانه منم ویگه رفتم

بعد هعی وسطای صبحانه دلیل منطق چرت و پرت اورد برا دعوامون منم جوابشو دادم اشتیمون نشد

خلاصه میز و جمع کردم داشتم غذا درست میکردم یهویی اومد در گوشم گفت ببخشید و شروع کرد کارای جنسی کردن منم پسش زدم گفتم ادم نمیتونه با کسی ک دلش سیاهه ازش رابطه داشته باشه شرمنتدم (ما هر موقع دعوامون میشه با رابطه خاتمه میده چرا احترامی برای ناراحتی من قائل نیست؟ چرا نمیاد یک کادویی بگیره یک گلی حتما باید رابطه بخواد بدم میاد از این رفتارش)

بعد هعی میزد به شوخی ک دلتم پاک میکنیم تمیز بشه و اینا هعی منو میکشوند روی تخت منم گفتم الان نه من نمیخوام گفت مطمئنی حرف اخرته گفتم اره

دوباره شوهرم رفت تو قیافه دوباره فکر کنم قهر کرد

گیر افتادم از دست این شوهر

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون بلد نیس از دلت در بیاره فقط بلده اینجوری اشتی کنه

۴ ساله ازدواج کردم

خیلی خوبم اینجور کارا رو بلده

ولی بعد دعوا یکسره اینجوری رفتار میکنه

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 

حق داری واقعا، ولی اکثرشون همینن....

یه بار که آشتی هستین در آرامش خواسته ت رو بگو. بگو وقتی این کارو میکنه احساس میکنی ناراحتیت اصلا اهمیتی نداشته، بهش بگو حداقل بذار یک ساعت از عذرخواهیت بگذره بعد تقاضای رابطه کن که الکی هم شده باور کنم به خاطر خودم معذرت خواستی.....

ولی در کل این اخلاقشان درست نمیشه🤦🤦

ول کن جهان را، قهوه ات یخ کرد....
۴ ساله ازدواج کردم خیلی خوبم اینجور کارا رو بلده ولی بعد دعوا یکسره اینجوری رفتار میکنه

خب تو هربار اینجوری باهاش اشتی کردی

داخل فیلما هم اشتیاشون همینجوریه

برا همین فک میکنه بهترین راهش اینه

بهش بگو وقتی ناراحتم خانوما مثل مردا نیستن نمیتونن به رابطه فک کنن بگو قبلا برا اینکه دلت نشکنه راضی میشدم اما ته دلم ناراحت بودم

اونجور که خودت دوس داری از دلت در بیاره ، همونطوری براش توضیح بده تا بفهمه

اشتباه کردی

بعد رابطه در صلح و صفا حرف میزدید بابا

💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉ترجیح میدم با اکانتهای با پروفایل های خاص روبه رو نشم چون نمیتونم جلو خودمو بگیرم و فحاشی نکنم😐