2789
عنوان

دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 43 پست
وای مامانت بیمار روانی باید بستری بشه چرا از مامانت شکایت نمیکنی

ازش میترسم داداش کوچکم روانی کرده خونه و ماشین براش خریده الان بگه برو فلانی رو واسم بکش میکشه پارسال داداشم گفت مامان گفته اینک از شوهرش طلاق گرفت بمیره خونش(یدونه آپارتمان ارث دارم بنام خودمه الان)میرسه ب من میدم بتو 

بعد داداشم گفت ایشالا بمیری 

ب خواهر مجردم ازم بزرگتره پرستاره خودش پولداره گفته این طلاق گرفت جهازش مال تو (جهازم نو انقد دخالت کردن تو زندگیم فقط یک هفته چیده بودمشون جمع کردم)

ازش میترسم مشاور گفت اول خونه جدا اجاره کن بعد یواشکی فرار کن برنگرد ازش شکایت کن 

دلم میخاد برم ی شهر دور 

ولی وسط دادگاهام با شوهرمم اینجا 

ظلم به فرزند نابخشودنیه  مامان من که تنها داراییم بود و به معنای واقعی فرشته قبل عید تو سفر تص ...

مریض شدم مشکل کلیوی دارم دکتر رفتم گفت از استرس مزمنه تو آزمایشات سالمم 

الانم طب سنتی دارم میرم دارو گیاهی آرامبخش داده 

خدا مادرتو بیامرزه بابای منم بیامرزه از بس زجرش داد بابای بدبختم دوتا سکته قلبی پشت هم زد مرد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازش میترسم داداش کوچکم روانی کرده خونه و ماشین براش خریده الان بگه برو فلانی رو واسم بکش میکشه پارسا ...

وای خدا بدادت برسه تا اون موقع نکشتت جونت واقعا در خطره 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

تا حالا فک نکردین شاید سرراهی باشین ؟

کاش بودم 

چهره ام کپی مامانمه چون دختر سومم اینا پسر میخواستن ۱۰سالم بود داداشم دنیا اومد بجای لینک مامانم ممنون خدا بشه 

بعد یمدت ادعا کرد ک کلا پسرزا بوده و من بچش نیستم تو بیمارستان عوض شدم انقد گفت ک بابامم باور کرد دیگ محلم نمی‌داد باهام حرف نمیزد کارای خونه رو همه رو انداخت گردنم شب امتحان باید شام درست میکردم ظرف میشستم آخر شب امتحان پایانی بخونم صبح برم امتحان بدم 

صدام درنمیومد معدلم ۱۹بود بازم منو خر واسکل گیر آورد سال کنکور پیش دانشگاهی بودم بزور منو داد ب نوه خالم 

گفت هرچی درس خوندی بسه گفتم ن نمیخام 

گفت کاری میکنم دیگ بابات نزاره بری مدرسه گفتم محاله نمیتونه اخه بابام قبلا معلم بود از خداش بود ما درسخون باشیم 

دوروز بعد یهو بابام حمله کرد کتکم زد گفت نمیزاره دیگ برم مدرسه 

دوسال پیش از دهن مامانم ی حرفی دررفت فهمیدم اونرمان بهم تهمت زده ک پسربازی میکنم 

پارسالم گفتم‌از شوهرم جدا نمیشم گفت ب همه میگم تو و شوهرت کلاهبردارین 🙁یا یبار گفت کاری میکنم خواهربرادر مادر واست نمونه گفتم همبن الانشم ندارم 

وای خدا بدادت برسه تا اون موقع نکشتت جونت واقعا در خطره 

الان نمی‌کشه ایندفعه 

چون شوهرم واقعا کلاهبرداره وکیلم و رئیس کلانتری هم گفتن شوهرت اهل جعل امضا بوده 

مامانم میترسه من بمیرم اموالم (این آپارتمان با ارث پدریم مغاره است)برسه ب شوهرم چنبار گفته بیا خونتو بزن بنامم امانت 

گفتم ن 

الانم خدا کنه شوهرم خودش طلاقم بده اخه کاراشو کرده آخراشه اینجوری تو مدت عده بازم ارث منتقل میشه مامانم اون ۳ماه و ۱۰روز بهم کاری نداشته باشه بتونم جابجا بشم برم یجایی پیدام نکنه 

الان نمی‌کشه ایندفعه  چون شوهرم واقعا کلاهبرداره وکیلم و رئیس کلانتری هم گفتن شوهرت اهل جعل ام ...

ان شاالله هر چه زودتر از شر مامانت نجات پیدا کنی

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

مریض شدم مشکل کلیوی دارم دکتر رفتم گفت از استرس مزمنه تو آزمایشات سالمم  الانم طب سنتی دارم می ...

خدا رحمتش کنه  ازش بخاه کمکت کنه 

روزای بهترم میاد امیدوار. باش و تلاش کن برا خودت 

کاش همه این چیزا که میگی الکی باشه  

ن بخدا قسم عین حقیقته تازه خیلی کاراشو نگفتم مثلا رفتیم شمال خونه عمم عمم خشگل نیس شوهرش خشگله ی دختر و ی پسر داره دختره کپی باباش خ قشنگه ازمن ۳_۴سال کوچکتره 

تو راه هی مامانم از خشگلی دختر عمم ب شوهر هیزم میگفت (شوهرسابقم )منم خدایی قشنگم ولی خب اون چشم رنگیه گفتم نگو گفت بتوچه تو برو بچتو جمع کن (بچم ۱ساله بود)شوهرمو علنی کشوند سمت دخترعمم ک اونم متاهل بود بچه نداشت

رفتیم خونه عموم هی عکسای تو آلبوم نشون شوهرم داد شوهرم بهم گفت عکس ک فایده نداره باید خودشو ببینم 

مامانم خنگ د احمق نیست خ زرنگه ولی نمیدونم چطور دلش میاد ولس پزدادن حواس شوهرمو ببره سمت دخترعمم 

بعدم ک دیدش بهم گفت اینک زرده کم خونه الکی گفت ک ینی نپسندیدم

بعدا سال بعد ک اونا اومده بودن تنهایی گیرش آورده تو خونه مامانم بهش پیشنهاد دوستی داده دخترعمم شرف داشت اومده ب مامانم گفته زن دایی جلو دامادتو بگیر 

شوهرمنم سریع اومده خونمون گفت عمم اینااومدن خونه مامانت گفتم من نهار فقط با زنم میخورم اومدم پیشت بعد نهار بریم 

من خر هم باور کردم ک چ شوهر خوبی دارم 

یبارم قبلش بچم شش هفت ماهه بود با مامانم رفتیم خونه خواهر بزرگم اون شوهرش روستایی‌ه ولی قرتیه خشگل نیس خواهرم خشگله دامن کوتاه پوشیده بود شربت اورد برامون یهو مامان عوضیم گفت ببین مث زنای سرهنگ سرلشکر لباس پوشیده این شوهرش لایقش نیس (خواهرم ی بچه ۵ساله داشت من شش ماهه داشتم)شوهرتو هم تیپیه این دوتا بهم میان ن تو ب شوهرت (من از افسردگی خیانتای شوهرم دیگ  تیپ نمیزدم ) خواهرم هم غش غش خندید کیف کرد بعدا علنی هی ب دست و پای هم میپیچیدن من از ترس کتک های شوهرم دهنم بستم سر این شوهر دومم خواهرم علنی تهدیدم کرد ب اینم میچسبه ازهمون زمان سال ۹۷باهاش کات کردم 

اونم عقده کرده با مردای همسایه اش دوسته فک کنم شوهرش فهمیده چون چندسال پیش میخاستن طلاق بگیرن ۳تا بچه داره نگرفتن 

ان شاالله هر چه زودتر از شر مامانت نجات پیدا کنی

میشه موقع افطار با دهن روزه دعام کنی ؟ک خدانجاتم بده گاهی واقعا کم میارم حس میکنم دیگ نمیتونم تحمل کنم 💔🙏🙏🙏

الان طلاق دومتون هست ؟  پس چرا طلاق میگیری که بیای دوباره پیش همین مادر 😭  خدا کمکت کنه ...

چون شوهرمم فهمیده میگ اگ میخای طلاقت ندم باید مهریه نفقتو ببخشی پارسال گفت 

گفتم ن برام مهم نیس میخای طلاق بده میخای نده خ سواستفاده گره 

هرکی آدم حسابی بود برام اومد تا رفتارای مامانم دید فرار کرد رفت 

فک کردم ایندفعه میرم ی شهر غریب دستش بهم نمیرسه بچه دارم بشم خودم کارامو میکنم کم کم سال ب سال نمیام پیش مامانم 

اصلا خبر نداشتم ک خودش با این خواستگارم ک الان شوهرمه چون همدست شدن راهش داد و اجازه داد زنش بشم شوهرم یذره هم دوستم نداره برام احترام قائل نیست همش کارای خانوادمو تو سرم زد مامانم ب کارتش پول می‌ریخت اونم مامانمو دوس داشت ن منو 

مامانم واس پوشوندن عیبای خودش دنبال ی گوشت قربونی میگشت منو واس راحتی و نقشه های خودش قربونی کرده 

مثلا با خواهرم دعواشون شد خواهرم کارمنده کارت خقوقشو ازش پس گرفت بعد مامانم ب منک اونور سرم تو گوشیم بود پریده الکی فحشم داد منت گذاشت خاک تو سرت شوهرت داره طلاقت میده انقد گفت گفت گریه ام گرفت خواهرم خوشحال خندید گفت بیا کارتشو ب مامانم پس داد بعد مامانم گفت تو هیچ منفعتی واسم نداری دقیقا همین کلمات گفت 

قبلا با بابام دعوا داشت بابام میخاست طلاقش بده حواسشو‌پرت میکرد سر مشکلاتی ک وجود نداشت بهش گفته بود من سرو گوشم می‌جنبد بابامم منو میزد دوروز فراموش میکرد قراره اونو طلاق بده باز خواهرمو ۱۶سالگی عروس کرد طرف معناد دراومد سردوماه طلاقشو گرفت باز دادش ب پسرخاله ناتنی ام ک روستاییه هی سر بابامو گرم میکرد بعد فوتش یبار از دهنش پرید دایی شوهر سابقم( داییه خواهرزاده مامانمه) ب مامانم یاد داده بود بابامو معتاد کنه ک نتونست