2777
2789
پیش خودت یا پدرش

ن عزیزم چونکه من درخواست طلاق دادم از مهریه ام همه چیزم گذشتم دادگاه هم ۲هفته ای۴۸ساعت بهم ملاقات داد 

ولی بچه رو اونقدر پر کرده بودن تو اولین دیدار گفت که تو بابامو‌ دوست نداشتی منم تو رو دوست ندارم 

بعدش حکم رو بردم پیش قاضی قاضی گفت خودت بچه ای برو دنبال زندگیت 

بزرگ شد اگه عاقل بود میاد سراغت نبودم که از الان مبینایش بهتره

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ن عزیزم چونکه من درخواست طلاق دادم از مهریه ام همه چیزم گذشتم دادگاه هم ۲هفته ای۴۸ساعت بهم ملاقات دا ...

اره درست گفته 

کلا تو ایران بعد طلاق همینه زور پدرا می‌چربه به ما زنها 

خوشبخت بشی عزیزم پسرت هم بزرگ میشه مطمین باش میاد به دیدنت برای سوالهاش و می‌بینید همو

خدا بزرگه 

اره نظر خودمم همینه .ولی موندم چطور پسرای مجرد میرن یا بزرگ ترازخودشون میگرن یاهم جدا شده میگیرن&nbs ...

چه اشکالی داره ثواب هم داره بدون گناه تشکیل زندگی میدن خیلی از زنهای طلاق گرفته زنهای خوبی هستن

اره درست گفته  کلا تو ایران بعد طلاق همینه زور پدرا می‌چربه به ما زنها  خوشبخت بشی عزیزم ...

قوربونت بشم 

انشالله خدا اندازه ای قلبتون ب شما خوشبختی بنویسه که یقین دارم قلبتون اندازه ای دریاس💫

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

قوربونت بشم  انشالله خدا اندازه ای قلبتون ب شما خوشبختی بنویسه که یقین دارم قلبتون اندازه ای د ...

الهی عزیزم 

دورت بگردم میفهمم مادری و سخته دوری بچه ت 

ولی زندگیتو بکن خوش باش بسپار به خدا که بزرگتر ازش وجود نداره 

خوشبخت بشی گلم از این زندگیت اولاد صالح و سالم نصیبت بشه  

اره یه مدت دیگه ذهنم ریکاوری کنم.باید به فکرش باشم ولی زن شاغلم نیست 

اعتماد به نفس تون دوباره به دست میاد خودتون دوست داشته باشین 

همه زنها مثل هم نیستن از خدا بخواهین دختر خوب قسمتتون کنه معنای خوشبختی رو بفهمین  

الهی عزیزم  دورت بگردم میفهمم مادری و سخته دوری بچه ت  ولی زندگیتو بکن خوش باش بسپار به ...

قوربونت عزیزم وهمچنیین خوبیااا نصیبت بشه