2777
2789
عنوان

رقصیدن💃💃

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا ؟؟ من اگه نرقصم روزم شب نمیشه هر روز سعی میکنم ی حرکت جدید یاد بگیرم 🤣شبها ساعت ۸ و ۹ که میام ش ...

یاد مجردیام افتادم میرفتم حیاط هنسفری میزاشتم میرقصیدم با آهنگ میخوندم🥲

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
ربطی نداره، فقط تمرین میخواد، منم رقصم خوب نیست دنبالشم نیستم... اگه بخوای و تمرین کنی کاری نداره

منم کلا از رقص خوشم نمیاد ولی همش به فکر اینم که نمیشه برا عروسی خودمم از زیر رقصیدن در برم😑با کلاس رفتن درس میشه؟

همانطور که کودکان اسباب بازیهایشان را برای تعمیر نزد ما می‌آورند.من هم رویاهای شکسته ام را نزد خداوند بردم..اما بجای اینکه او را تنها و راحت بگذارم.انجا ماندم و سعی کردم به روش خودم به خدا کمک کنم..بلاخره طاقتم تمام شد..رویاهایم را پس گرفتم و فریاد زدم: ( تاکی باید منتظر بمانم!؟)#خداوند گفت: فرزندم وقتی تو مرا راحت نمیگذاری، چگونه باید رویاهای شکسته تورا باز بیافرینم؟ (خدایا سپردم دست خودت و از ته قلبم بهت ایمان دارم) میدونم که حواست بهم هست و همه چیو به بهترین نحو ممکن درست میکنی 🙂♥️            الا بذکر الله تطمئن القلوب🫀

منم تو رقص صفر بودم هیچ وقت نمیرقصیدم 

عروسی خواهرم اومدم برقصم مسخرم کردن 

کلییییی تمرین کردم و کلیپ دیدم واقعا عالی شدم 

کافیه بخوای عزیزم 

لطفا یه صلوات!!  🙏 برای شما ۳ ثانیه اس برای من کلی امید❤
اره خخخ نمیتونم ی ویژگی ک دارم خوب یا بدش رو نمیدونم ولی زیاد نمیتونم به دلم غم راه بدم و درحسرت بسو ...

خیلی ویژگی خوبیه 😀😀👍

بارون..مه..خاک خیس خورده..درخت..شمال..مصاحبت با آدمهای خوب..نوشتن..من از اینها لذت می‌برم. من ،خالی از عاطفه و خشم، خالی از خویشی و غربت، گیج و مبهوت ، بین بودن و نبودن.. نور تو بودی، کی منو از تو جدا کرد؟..
ینی اینکه انگار بدنم خیلی خشکه نمیتونم نمیشه برقصم یه همچین چیزی

خوب اولورزش کنید وقتی تو ورزش راحت بودین برین سراغ رگیادگیری رقص

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94
ینی اینکه انگار بدنم خیلی خشکه نمیتونم نمیشه برقصم یه همچین چیزی

مطمئن باش با تمرین درست میشه منم شبیه تو بودم 

اولین مانع خجالت و عدم اعتماد به نفسه .

اول یه کلاس برو + یوگا یا فیتنس

منم کلا از رقص خوشم نمیاد ولی همش به فکر اینم که نمیشه برا عروسی خودمم از زیر رقصیدن در برم😑با کلاس ...

بله درست میشه صد درصد... اصلا خیال نکن انعطاف خاصی لازم هست... اون دنسر های خیلی حرفه ای رو نگاه نکن... در حد رقص خوب توی مهمونی ها و... اوکی میشی کاملا... فکر کردی این همه آدم که می‌رقصن انعطاف دارن، به زور از رو زمین بلند میشن... 

امضا ندارم اثر انگشت زدم