2777
2789
عنوان

رقصیدن💃💃

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 37 پست
مطمئن باش با تمرین درست میشه منم شبیه تو بودم  اولین مانع خجالت و عدم اعتماد به نفسه . اول یه ...

چه کلاسی؟

همانطور که کودکان اسباب بازیهایشان را برای تعمیر نزد ما می‌آورند.من هم رویاهای شکسته ام را نزد خداوند بردم..اما بجای اینکه او را تنها و راحت بگذارم.انجا ماندم و سعی کردم به روش خودم به خدا کمک کنم..بلاخره طاقتم تمام شد..رویاهایم را پس گرفتم و فریاد زدم: ( تاکی باید منتظر بمانم!؟)#خداوند گفت: فرزندم وقتی تو مرا راحت نمیگذاری، چگونه باید رویاهای شکسته تورا باز بیافرینم؟ (خدایا سپردم دست خودت و از ته قلبم بهت ایمان دارم) میدونم که حواست بهم هست و همه چیو به بهترین نحو ممکن درست میکنی 🙂♥️            الا بذکر الله تطمئن القلوب🫀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😢 وای منم اینطوریم، رقصم از بچگی خوب نبود. بابام سرهمین منو مسخره میکرد که مثلا که تو دختری

مامان خدابیامرزم هم رقصش خوب نبود

دوباره شب است و هجوم تلخ دلتنگیو واژه هایی پژمرده که در هر ردیف و قافیه تورا صدا میزند.ای کاش میتوانستم شعری بسرایم که چشم هایت را ببوسندو هر شاخه از دل نوشته هایم به نگاه شیرین خویش شکوفه میداداصلِ احترام به عقاید، توجیه مضحکی ست که برای محافظت از جهل، ساخته و ترویج شده.  وقتی کسی میگوید عقیده خودت را بیان کن بدون اینکه به عقاید دیگران توهین کنی، برای آزادی بیان من محدودیت قائل شده.بزرگترین حقایق جهان در ابتدا توهین به مقدسات شمرده میشدن.درس اول منطق زندگی: هر موجود دوپایی انسان نیست
😢 وای منم اینطوریم، رقصم از بچگی خوب نبود. بابام سرهمین منو مسخره میکرد که مثلا که تو دختری ما ...

چجوری آبی کردی متنتو؟🥲

همانطور که کودکان اسباب بازیهایشان را برای تعمیر نزد ما می‌آورند.من هم رویاهای شکسته ام را نزد خداوند بردم..اما بجای اینکه او را تنها و راحت بگذارم.انجا ماندم و سعی کردم به روش خودم به خدا کمک کنم..بلاخره طاقتم تمام شد..رویاهایم را پس گرفتم و فریاد زدم: ( تاکی باید منتظر بمانم!؟)#خداوند گفت: فرزندم وقتی تو مرا راحت نمیگذاری، چگونه باید رویاهای شکسته تورا باز بیافرینم؟ (خدایا سپردم دست خودت و از ته قلبم بهت ایمان دارم) میدونم که حواست بهم هست و همه چیو به بهترین نحو ممکن درست میکنی 🙂♥️            الا بذکر الله تطمئن القلوب🫀
چجوری آبی کردی متنتو؟🥲

خب وقتی متن رو مینویسم روش دو بار کلیک میکنم و بعد میرم قسمتی که روش عکس قطره هست میزنم 

بعد تنظیم میکنم رنگشو

دوباره شب است و هجوم تلخ دلتنگیو واژه هایی پژمرده که در هر ردیف و قافیه تورا صدا میزند.ای کاش میتوانستم شعری بسرایم که چشم هایت را ببوسندو هر شاخه از دل نوشته هایم به نگاه شیرین خویش شکوفه میداداصلِ احترام به عقاید، توجیه مضحکی ست که برای محافظت از جهل، ساخته و ترویج شده.  وقتی کسی میگوید عقیده خودت را بیان کن بدون اینکه به عقاید دیگران توهین کنی، برای آزادی بیان من محدودیت قائل شده.بزرگترین حقایق جهان در ابتدا توهین به مقدسات شمرده میشدن.درس اول منطق زندگی: هر موجود دوپایی انسان نیست
خب وقتی متن رو مینویسم روش دو بار کلیک میکنم و بعد میرم قسمتی که روش عکس قطره هست میزنم  ب ...

من که قطره ندارررممم.گوشیت چیه؟

چه کلاسی؟

رقص دیگه...البته من فکر می کنم خودت دلی تمرین کنی خیلی بهتره چون آموزش رقصا خیلی مصنوعیه ..رو قدرت و انعطاف بدنت کار کن و هر شب نیم ساعت برقص مطمئن باش از این رو به اون رو میشی

من که قطره ندارررممم.گوشیت چیه؟

من با گوشی نمیام     

نگاه کن دورش خط کشیدم با خط قرمز