2777
2789
عنوان

Hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمونه برداری ازخودش منفی بود امکان داره اشتباه باشه؟

معمولا چن بار تست میکنن

پاپ اسمیرو حالا بده اگه چیز خاصی باشه خطر اصلی اونجاست

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
من هم پاپ دادم هم ازخودشون نمونه گرررف هووووف خدایا

اگه جفتش منفی شده نگران نباش دیگه

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
واقعا؟پس این چیه لعنتیییی  دکترم گف بالیزر اونجا رو نازک کردی واکنش نشون داده

شاید دکتر اشتباه کنه ولی ازمایش که اشتباه نمیکنه 

اونم دوتا

وای خداحرفتو بشنوه الهی مردم چندماهه ازاسترس

هیچ استرسی نداره اچ پی وی

زگیل که قابل فریز کردنه

سرطانشم قابل پیشگیریه

ینی کلا هیچ اتفاق بدی نمی افته حتی اگه داشته باشی

هیچ استرسی نداره اچ پی وی زگیل که قابل فریز کردنه سرطانشم قابل پیشگیریه ینی کلا هیچ اتفاق بدی نمی ...

مرسی از دلداریت خداهرچی میخوای بهت بده وقت گذاشتی عزیزدلم

ممنون میشم دعام کنید

عزیزم برو پاپ اسمیر hpv بده یه ازمایشگاه معتبرم برو. ولی کلا وقتی زگیل میزنه یعنی معمولا نوع کم خطر hpv هست نوعای پرخطر اصلا زگیل نمیزنه

برگریزان دلم‌ را نوبهاری آرزوست...