2777
2789
عنوان

خانواده

113 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها دیروز رفتم خونه ی مادر شوهرم خیلی بهم بی محلی کردن.من خیلی ناراحت شدم.حالا میخوام به مادر شوهرم زنگ بزنم بپرسم از چی ناراحته و دلیل رفتارشو بپرسم.به نظرتون بزنم؟

عید رفتیم مسافرت من و شوهرم از اقوام شوهرم ناراحت شدیم و اینکه چرا مامان بابای شوهرم نیومدن از ما بپرسن چرا ناراحتیم و تنها تو اتاق نشستیم. بعد از اونم برگشتیم من دیگه خونشون نرفتم تا دیروز که معلوم بود شوهرم بهشون گفته بود بهم زنگ بزنن تا برم.کلا نمیدونم چرا یه مدته برام تو قیافن دلیلشو واقعا نمیفهمم چون من همیشه سعی دارم بهشون کمال احترامو بزارم

والا چی بگم امان از یه سری مادرشوهرا... شوهرت نمیدونه مشکلشون چیه؟؟؟

نه اون بیچاره خیلی مظلوم و ارومه.همین باعث شده کلا ما براشون مهم نباشیم.مثلا با جاریم خیلی گرمن چون هم خود جاریم هم شوهرش تا چیزی بهش بگن تو جمع و غیر جمع میشوره میزارشون کنار.انگار عقده ی اونو دارن سر من خالی میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اون بیچاره خیلی مظلوم و ارومه.همین باعث شده کلا ما براشون مهم نباشیم.مثلا با جاریم خیلی گرمن چون ...

انگار هر چی بد دهن تر باشی و کمتر احترام نگه داری بیش تر هواتو دارن ...چرا سر خود اون در نمیارن؟ 

ازشون بپرس پس بگو من بی احترامی و توهین کردم تا حالا؟ یا ندونسته اشتباهی کردم که سرسنگین شدین؟ 

دقیقا همینو میخوام بپرسم.جاریم سر کوچکترین چیز حرفشو میزنه تا مبیننش گل از گلشون میشکفه دورش میگردن اونوقت منکه همه جوره براشون سنگ تموم میزارم حسابم نمیکنن. در حالی که خانواده جاریم کجا و من کجا.اون خانوادش همه زیر دیپلم من همه فوق لیسانس و دکترا

دقیقا همینو میخوام بپرسم.جاریم سر کوچکترین چیز حرفشو میزنه تا مبیننش گل از گلشون میشکفه دورش میگردن ...

چرا یه سری خانواده ها اینجورین؟ هر چی از بقیه بالاتر باشی بیش تر میخوان بیارنت پایین و بی احترامی کنن بهت 

چرا یه سری خانواده ها اینجورین؟ هر چی از بقیه بالاتر باشی بیش تر میخوان بیارنت پایین و بی احترامی کن ...

به خدا دارم دق میکنم.دو هفته مدام گریه میکردم که چرا اینجورین.چون همیشه دنبال زندگی بی حاشیه بودم دوست داشتم با خانواده شوهرم خوب باشیم

به خدا دارم دق میکنم.دو هفته مدام گریه میکردم که چرا اینجورین.چون همیشه دنبال زندگی بی حاشیه بودم دو ...

بعضی وقتا میگم شاید اینارو چیز خور کردن.برم پیش دعانویس بعضی وقتا میگم برم پیش مشاور که بهم بگه چیکار کنم

ببین اصلا برات مهم نباشه بعد یه مدت برات عادی میشه مک خودم انقدر زحمت کشیدم برای مادرشوهرم که نگو .. خرید داشت کار بانکی داشت دکتر میخواست بره فیزیوتراپی میخواست برم پا به پاش بودم خدا شاهده همه جا بهش میگفتن دخترت خیلی هواتو داره میگفت دخترم که دوره رفت راه دور بی کس شدم این عروسمه آخرم تو روم گفت ازش خیر نرسیده به من و نفرین کرد بچه دار نشم خداروشکر الان دو ماه گذشته از اون روز و الان هفت هفته اس باردارم 

اینارو فقط خدا باید جوابشونو بده 

ببین اصلا برات مهم نباشه بعد یه مدت برات عادی میشه مک خودم انقدر زحمت کشیدم برای مادرشوهرم که نگو .. ...

اخه من مثلا تازه عروسم.8 ماهه عقدم.وقتی میرم خونش تمام کاراشو میکنم.موقع اومدن هیچ وقت نگفته امشب بمون.با اینکه نامزدیم هیچ وقت پیش شوهرم نیستم مگه ماهی یه بار بمونم اونجا.ولی وقتی جاریم میخواد بره همه جوره التماسش میکنه بمون لباساتو بیار بزار همینجا برو دوش بگیر.

اخه من مثلا تازه عروسم.8 ماهه عقدم.وقتی میرم خونش تمام کاراشو میکنم.موقع اومدن هیچ وقت نگفته امشب بم ...

وای خیلی رو مخه. عقدی؟؟؟ من از عقدم یک سال و نیم و از عروسیم یه سال گذشته ... ولی خدایی تو عقد مادرشوهرم خودش همه کارو میکرد و من همش خونه اشون بودم ...

ولی ببین بازم بهتر اونجا نمیمونی دو روز دیگه ازت توقع ندارن هر دقیقه اونجا باشی من الان باید هر چی میشه درخدمتشون باشم 

وای خیلی رو مخه. عقدی؟؟؟ من از عقدم یک سال و نیم و از عروسیم یه سال گذشته ... ولی خدایی تو عقد مادرش ...

اره عقدم.همین بیشتر اذیتم میکنه چون من و شوهرم پیش هم نیستیم.یا اون میاد خونمون یا بیشتر وقتا هر روز عصر میاد میریم یکی دو ساعت تو خیابون میچرخیم.کلا اواره ایم.به خاطر بعضی شرایط اون خونه ی ما نمیتونه بمونه منم که برم مامانش کلا تو اخم و تخمه.کلا اواره ی بیچاره ایم 

اره عقدم.همین بیشتر اذیتم میکنه چون من و شوهرم پیش هم نیستیم.یا اون میاد خونمون یا بیشتر وقتا هر روز ...

کاش زود تر برید سر خونه زندگی خودتون.. ببین کلا حال دوران عقد همینه طولانی که میشه همه کلافه میشن بین خانواده ها ناراحتی پیش میاد خود عروس و داماد خسته میشن از شرایط ایشالله بتونید برید خونه خودتون و عروسی بگیرین

کاش زود تر برید سر خونه زندگی خودتون.. ببین کلا حال دوران عقد همینه طولانی که میشه همه کلافه میشن بی ...

وای دست رو دلم نزار که خونه. اوله عقد هرچی من داشتم و شوهرم داشت کلی وام من گرفتم کلی شوهرم وام ازدواجم گذاشتیم یه خونه ی 45 متری خریدیم.حالا باید 200 تومن به مستاجرش بدیم و کلی هم پول عروسی.با این همه قسطی هم که داریم از این ماه به ماه بعد به زور میرسونیم.خیلی دوست داریم زودتر جور شه بریم سر زندگیمون ولی شرایط مالیشو نداریم