2777
2789
عنوان

خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 31 پست
وای دست رو دلم نزار که خونه. اوله عقد هرچی من داشتم و شوهرم داشت کلی وام من گرفتم کلی شوهرم وام ازدو ...

الهی بگردم خیلی سخته من ۷ ماه طول کشید عقدم واقعا کلافه شده بودم از دست همه و آوارگیم ایشالله از جایی که فکرشو نمیکنی جور بشه براتون 

الهی بگردم خیلی سخته من ۷ ماه طول کشید عقدم واقعا کلافه شده بودم از دست همه و آوارگیم ایشالله از جای ...

ایشالا.خدا خودش کمکمون کنه.من دیگه دارم دق میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دور از جون عزیزم خودتو با یه چیزی سرگرم تا بگذره 

مرسی گلم.حالا که شما الان بیشتر شرایطمو میدونی به نظرت به مادر شوهرم زنگ بزنم بگم رفتارتون دلیل خاصی داره؟چرا از من ناراحتین؟

مرسی گلم.حالا که شما الان بیشتر شرایطمو میدونی به نظرت به مادر شوهرم زنگ بزنم بگم رفتارتون دلیل خاصی ...

من بیشتر اوقات همسرم خودش تنها با مادرش حرف میزنه و مدرسه سعی میکنم خودم خیلی قاطی نشم ... ولی بستگی داره من اخلاق مادرشوهرمو  میدونم اگه خودم حرف بزنم مادرشوهرم ناراحت میشه و روش تو روم باز میشه اگه با شوهرت راحتی ازش بپرس ببین اخلاق مادرش چطوره؟ اگه جوری نیست که قاطی کنه سرت خودت حرف بزنی بهتره 

من بیشتر اوقات همسرم خودش تنها با مادرش حرف میزنه و مدرسه سعی میکنم خودم خیلی قاطی نشم ... ولی بستگی ...

شوهرم خودش از مسافرت اومدیم حرف زد ولی گفتن نه ما منظوری نداریم.بعدشم رفتارشون بهتر نشد.الان دیشبم شوهرم به من نگفته بود و از مادرش خواسته بود به من زنگ بزنه بگه من افطار برم خونشون که انگار بهشون بر خورده بود ما رفتیم مامان باباش برج زهر مار بودن.من فکر میکنم من حرف بزنم میگه نه ما منظوری نداریم.ولی میترسم بعدش بدتر بشن

شوهرم خودش از مسافرت اومدیم حرف زد ولی گفتن نه ما منظوری نداریم.بعدشم رفتارشون بهتر نشد.الان دیشبم ش ...

پس ولش کن بزار یه مدت بگذره ولی به شوهرت بگو بگو رفتار مامان و بابا دلمو میشکنه نمیدونم از چی ناراحتن ولی شاید یه مدت بگذره شرایط بهتر بشه ... اینو و بگو و تا چند وقت هر چقدر هم ناراحتت کردن چیزی نگو مگه اینکه رفتارشون خیلی ادامه پیداکرد یا خیلی بدتر شد اون موقع هم به شوهرت بگو بگو برو با پدر و مادرت حرف بزن این چند وقت با وجود تمام رفتارشون چیزی نگفتم و احترام گذاشتم ولی بی احترامی دیدم سعی کن این مسئله رو بدون هیچ تنش و حاشیه ای حل کنی دوست ندارم رابطه امون اینجور بمونه با مامان و بابا ما تازه اول راهیم

سعی کن با زبون مجبورش کنی خودش مسئله رو حل کنه ولی یه مدت هیچ حرفی نزن که نگه تو حساس شدی 

اون بیچاره میره میگه ارومتر از این چیزاام میگه چون مدلش مظلوم و مهربونه.ولی این مظلومیتش باعث شده سو استفاده کنن.

سعی کن با زبون مجبورش کنی خودش مسئله رو حل کنه ولی یه مدت هیچ حرفی نزن که نگه تو حساس شدی 

عزیز دلم الان تاپیک هاتو خوندم فهمیدم بارداری.ایشالا خدا برات حفظش کنه و سلامت باشه.برام تو این روزهای بارداریت دعا کن خدا خودش همه چیو برام جور کنه از عروسی گرفته تا مشکلات مادرشوهر

عزیز دلم الان تاپیک هاتو خوندم فهمیدم بارداری.ایشالا خدا برات حفظش کنه و سلامت باشه.برام تو این روزه ...

ایشالله گلم ایشالله درست بشه میدونم خیلی سخته دوران عقد اولش خیلی شیرینه ولی طولانی که میشه و این رفتار اطرافیانم که اضافه میشه سخت میشه

اینکارو بکن اگه جواب نداد دیگه برات مهم نباشه

من نظرم این بود یه بار خودم حرف بزنم بگم دلیل ناراحتیتون از من چیه بعد از اون اگه درست نشدن برام مهم نباشه و حرفامو مثل جاریم تو تیکه انداختن بگم.میخواستم اول راه دوستی رو برم

من نظرم این بود یه بار خودم حرف بزنم بگم دلیل ناراحتیتون از من چیه بعد از اون اگه درست نشدن برام مهم ...

فکر خوبیه .. وقتی خودشون دوستی نمی‌خوان تو حرص چی رو بخوری؟ مثل خودشون باش