2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

148 بازدید | 17 پست

الان دقیقا خدا کجاست کیا رو شفا میده واسشون معجزه میکنه چقدر دعا کنم چقدر صدقه بدم بابا منم آدم دلم نمیخواد بابای گلمو ازدست بدم من بدون بابام هیچم یکسال ونیم داره شیمی درمانی میشه پس چرا دارو جواب نمیده پس کیا شفا پیدا میکنن من که هر بیمار سرطانی بودن مردن وای من نمیتونم دارم دق میکنم 😪😪😪😪😪😪  

مگه نمیگن دعای روزه دار اجابت میشه پس کو سال دوم من دارم زار میزنم چرا اصلا بمن نگاه نمیکن😔😪😪😪😪😪

میشه واسش دعا خدا یه بار سلامتی بهش برگردونه 

خدا شفا بده پدر عزیزت و کی گفته بیمارای ک سرطان دارن و شیمی درمانی میشن شفا پیدا نکردن عزیزم .. امیدتون فقط ب خدش باشه ایشالا سایشون مستدام باشه خیلی سختخ واقعا درکت میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا شفا بده پدر عزیزت و کی گفته بیمارای ک سرطان دارن و شیمی درمانی میشن شفا پیدا نکردن عزیزم .. امید ...

خیلی التماس دعا دارم انشاا..همیشه سلامت باشین ودلتون شاد باشه 

سلام عزیزم خوبین؟
منم دقیقن مثل شمام . ناامید از خدا . نا امید از همه چی و همه کس . نمیدونم این بلا یهو از کجا اومد . اونم بابای من که تا قبل این مریضی دکتر نرفته بود تاحالا.  
دیگه جونی واسه بابام نمونده . خودمونم داغونیم . هرچی التماس میکنیم به خدا که یه نگاهی بندازه و یه رحمی بکنه فایده ای نداره. فکر اینکه بابام نباشه داغونم کرده  
بقول شما الان دقیقا خدا کجاست کیا رو شفا میده واسشون معجزه میکنه

خدایا خداوندا از چه کسی بخواهم جز تو؟؟؟؟ آیا غیرتو کسی هم هست که اجابت کند؟؟؟ اگر هست نشانم بده؟؟ می دانم ومی دانی که نیست؟؟؟؟ به چه کسی قسمت بدهم ؟؟؟ به کربلا یا به حسینت؟؟؟ به سقای تشنه ات؟؟ یابه قاسم جوان حسینت؟؟؟؟...به علمدار بی دستت؟؟؟ ساده وبی ریا....جان شهید کوچک حسینت همه مریضا روشفابده...بگذار فقط تورابخوانم وغیر توهیچ... می دانم که دعاهامونو اجابت می کنی....می دانم که داری به همه ناامیدی هامون می خندی؟؟؟مگه نه