2777
2789
عنوان

چشم زخم

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 23 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

انشاءالله خدا سلامتی بده بله هست چند روز پیش یه مهمون داشتم گفت خونتون خیلی گرمه همون لحضه بخاری رو ...

والا من تا حالا ندیده بودم ولی از اون موقع خیلی ذهنم درگیرشه 

صد در صد .من یه روز همین بهمن ماه گذشته رفتم پیش دوستم باهم رفتیم بیرون .یه پالتو چرم پوشیده بودم تازه خریده بودم تا منو دید کفت وااای چه شیک شدی چه خوشگل و فلان .باور کن تا اومدم نشستم توی ماشین خودم که بیام خونه انگار یکی از پشت با پتک زد به کمرم انقدر درد گرفت زد به حلوی شکمم به خونریزی افتادم قشنگ دو هفته درگیر بودم بعدم سونو و معاینه هیچیم نبود .بعدش بهش زنگ زدم گفتم خودش فهمید .

خواهرمم چشش خیلی شوره بیاد اینجا بره یه چیزی میشه حتما 

والا من تا حالا ندیده بودم ولی از اون موقع خیلی ذهنم درگیرشه 

من خودم میدونستم این اینطوریه چون تو خانوادشون هست به نظر من آدمای حسود اینطوری میشن چون چشم دیدن خوشبختی بقیه رو ندارن مثلا اومده بود

صد در صد .من یه روز همین بهمن ماه گذشته رفتم پیش دوستم باهم رفتیم بیرون .یه پالتو چرم پوشیده بودم تا ...

عجب

حرز امام جواد که هی تو اینستا هم تبلیغ میکنن تاثیر داره به نظرت

من خودم میدونستم این اینطوریه چون تو خانوادشون هست به نظر من آدمای حسود اینطوری میشن چون چشم دیدن خو ...

شایدم دست خودشون نباشه 

باز خدارو شکر اتفاق بزرگی نیافتاده عزیزم