2777
2789
عنوان

بردن وسایل از خونه اقوام

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 32 پست
خب نکن مگه میترسی ازشون ؟  تعجبم خب به شوهرش که برادرت میشه چیزی تابحال نگفتی که هدفتون چیه&nb ...

مقصر  همش همسرش نیست بیشتر برادرمه همیشه منو مقصر میدونه به بچه ها هم اینجوری یاد میده که مارو محل نزارن 

البته با یکی از خواهرم خیلی رابطش خوبه ولی اون خواهرم مادام گوش مادرمو پر میکنه که زیاد برادرمو تحویل نگیره منم اتفاقا بخاطر همین با مادرم بحث کردم که هرچی باشه ایشون برادر ما هستن و احترامشون واجبه ولی متاسفانه همه کاسه کوزه ها در نهایت سر من شکست و همسر برادرم گفتن که شما میخوای اختلاف بندازی در صورتیکه همه چیو مادرم بهشون گفته بود که خواهرات اینطوری گفتن در نهایتم با همون خواهرم که اصلا تحویلشون نمیگیره خوبن الان میبینم حق با خواهرم بوده ایشون رفتار بهتری داشته البته برادر دیگرم همسرشون خیلی ماهن و ما واقعا رابطه خوبی باهاشون داریم برای همین سعی میکنه پای اونو از خونه پدرم کوتاه کنه و بخاطر همین از جانب ما بهش حرف میزنه 

شما درست مثل مادرمی های منو خواهرم میگیم با هرکی مثل خودش رفتار کن گوشش بدهکار نیس کلی مهربونی می‌کن ...

درسته همیشه همه طلبکارن

منم خیلی دوستشون دارم وگرنه مثل خودشون رفتار میکردم ولی متاسفانه اونا خیلی بی عاطفه  ان نسبت به ما و مادرمون 

مادرم خیلی غصه میخوره نمیدونم چیکار کنم خیلی سعی کردم که رابطمون درست شه ولی نمیدونم چرا اونا اینطورین 

کاش اینقدر دوستشون نداشتم که الان اعصابمو خورد کنن برادرمو خانمش 

البته میگم من فقط مشکلم با همین برادرمه 

البته ایشون گویا با ما مشکل دارن

ایده خوبیه از طرف اونا بهش کادو میدم اینجوری دیدگاهش نسب به اونابهتر میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته همیشه همه طلبکارن منم خیلی دوستشون دارم وگرنه مثل خودشون رفتار میکردم ولی متاسفانه اونا خیلی ...

عاها آخه منم دقیقا یکی از داییم همین طوریه مامانم عذاب می‌کشه از دستش با اینکه کوچیک تره ولی امسال عید ن زنگ زد نه اومد دیدن مامانم 

بابامم گفت این آدما ارزش ندارن 

باید گذاشتشون کنار اما 

مامانم میشینه گیریه می‌کنه ک من چکار کردم ک باهام قهره .

منم گفتم خوبی زیادی تاوان داره 

ارع اینجوری هم غرور بچت حفظ میشه هم دایی و زن داییشو دوست داره

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️