2777
2789
عنوان

بردن وسایل از خونه اقوام

440 بازدید | 32 پست

سلام مهربونا اگه بچه یکی از اقوام بیاد خونتون و از وسایلاتون خوشش بیاد حتی اگه اون وسیله رو خیلی دوست داشته باشید بهش میدید؟ در صورتی باشه که خانوادش برای همه کادو بخرن جز شما که ناراحتتون کنن و رفتارشون زشت باشه با شما توی جمع مثلا دستتونو بیارین جلو که دست بدین ولی باهاتون دست ندن یا مثلا خانم خونه وقتی میرین خونش بره تو اتاق یا باهاتون بد برخورد کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خوبم رفتار کنند وسیله هامو نمیدم 

خسیس نیستما ولی عاشق وسیله هامم....

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

خانواده بچه نباید بزارن اونو برداره یا اگه برد چند روز دیگه پس بیاره تا حالا اتفاق نیفتاده برام.شای ...

خب اخه من فکر میکنم بچس خب خانوادشم خیلی‌پولدارن یعنی هرچی بخوان براشون فراهمه ولی نمیدونم باز چرا هرجا که میرن یچی میبرن با خودشون