2777
2789
دوستان من یجا شنیدم باید غیر مستقیم سوالاتمون رو بپرسیم تا راست و دروغش معلوم بشه میخوام همینو بدون ...

مثلا بگو مشروب و سیگار وقلیون برام مهم نیست ببین چه جوابی میده😅😅😅😅

دوستان من یجا شنیدم باید غیر مستقیم سوالاتمون رو بپرسیم تا راست و دروغش معلوم بشه میخوام همینو بدون ...

مثلا اینکه مستقیم بگیم خسیسی طرف میگه نه

باید بپرسیم چقدربرا فلان چیز خرج میکنی یا خرج کردن واسه چه چیزاییو مثلاقبول داره

بقیه سوالاموچجوری بپرسم که غیر مستقیم باشه

صلوات واسه خوشبختی و عاقبت بخیری عزیزانمون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عامو ادم کجا روش میشه بگه حوصله ناز کشیدن داری من ک خجالت کشیدم و خندم گرفت😂

باید بپرسی خجالت نداره

همین باعث طلاق خیلی هاس

خودت باید جور سوال طرح کنی تا جواب ش بگیری

مثلا بگی خسته از سر کار میای غذا حاضر نباشه و خونه بهم ریخته باشه چیکار میکنی

میتونی با طرح این سوال ت طرف تو بشناسی

اگه دنبال درآمد راحت و مجانی و بدون دردسر میگردی برنامه ( کانکت یار) از بازار دانلود کن ، هیچی هم نمیخواد نه کد معرف نه شماره ، دعا یادت نره 

مثلا بگو مشروب و سیگار وقلیون برام مهم نیست ببین چه جوابی میده😅😅😅😅

اینجوری که خوده طرف شاخ درمیاره میگه نه به اون چادرش نه به این حرفاش😂😂😂😂😂

ادمی که ترس از خدا داره دروغ نمیگه خیانت نمیکنه مال حروم نمیخوره دزدی نمیکنه دل نمیشکونه مثل آدم زند ...

نه عزیزم اشتباه فهمیدی ۹۰ درصد بیشعورترین و کثافت ترین آدما خدارو قبول دارن حداقل تو ایران ، بعدشم کسی که خدارو قبول نداره که نمیاد تو اولین جلسه خواستگاری بگه خیلی راحت میگه بله و رد میشه 

اگه ادامه تحصیل و کار برات مهمه همون جلسه اول بهش بگو.نگو هم که حتما میخوام برم سرکار چون ممکنه رو پولت برا زندگی حساب کنه بگو میخوام دست خودم باشه برم يا نرم.خط قرمزاش توی زندگی رو حتما بپرس، اعتقاداتش،مسائل مالی و ارتباطات خانوادگی، اینکه توی مشکلات با کی مشورت میکنه و صمیمیه. محل زندگی و حتی تعداد بچه و مدل تربیتشون خیلیا از خانما الان هستن تو همه موارد بالا شوهراشون اوکیه ولی اصلا تو تربیت بچه کمکی ندارن و همش رو دوش مادره و کلا خانم سیر شده از زندگی

خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما
خودت خوب بلدی چیا بپرسی گلم تو دیگه نیاز به راهنمایی نداری😂😂

واقعا من به همه دوستام مشاوره میدادم الان مخم واسه خودم تعطیل😣😂

واقعا من به همه دوستام مشاوره میدادم الان مخم واسه خودم تعطیل😣😂

وایسا الان سوالات خواستگاری کتاب نیمه دیگرم میفرستم برات. اون غير مستقيمم درسته بعضی سؤالا رو نمیشه واضح پرسید

خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما
وایسا الان سوالات خواستگاری کتاب نیمه دیگرم میفرستم برات. اون غير مستقيمم درسته بعضی سؤالا رو نمیشه ...

ممنونم لطف می کنید

ادمی که ترس از خدا داره دروغ نمیگه خیانت نمیکنه مال حروم نمیخوره دزدی نمیکنه دل نمیشکونه مثل آدم زند ...

راستی یاد یه چیزی افتادم بزار برات تعریف کنم حدود ۳ ماه پیش یه آقایی بدجور پیگیر من بود خودشم همه چی تموم بود خیلی پولدار بود ظاهرشم خیلی مردونه و جذاب بود حدود ۱ هفته باهاش تلفنی حرف زدم میگف تا حالا یه بار نمازش قضا نشده اصرار شدید هم داشت بیاد خواستگاری ، تو همون ۱ هفته فهمیدم چقدر هیزه ظاهر براش خیلی مهم بود ، با یه مکافاتی از شرش خلاص شدم ها دست بردار نبود ، هر با ایمانی آدم درستی نیس گلم