2777
2789

نمیدونم چرا نمیتونم عکسارو بذارم. کتاب نیمه دیگرم از دکتر محسن عباسی ولدي 4 جلده در مورد مهارتهای انتخاب همسر اگر میتونی هر 4تاشوبخون عالیه اگرم فقط سؤالا برات مهمه جلد اول سوالارو داره

خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولین بار قراره ببینتت یا قبلا دیدین همو؟؟

دیدن در حده اینکه شب نشینی عادی میومدن بدون بحث خواستگاری نه که حرف زده باشیم

صلوات واسه خوشبختی و عاقبت بخیری عزیزانمون
راستی یاد یه چیزی افتادم بزار برات تعریف کنم حدود ۳ ماه پیش یه آقایی بدجور پیگیر من بود خودشم همه چی ...

از قدیم گفتن مشک اونیه که خودش عطر داشته باشه نه اینکه عطار تعریف کنه

اینجور آدما طبل توخالی ان اتفاقااینجور آدماروراحت میشه شناخت زودخودشونولومیدن مثل همین آقا که شماگفتین آدم باید از کسایی بترسه که ظاهرشونوبلدن چطور خوب حفظ کنن

نمیدونم چرا نمیتونم عکسارو بذارم. کتاب نیمه دیگرم از دکتر محسن عباسی ولدي 4 جلده در مورد مهارتهای ان ...

ممنونم لطف کردین🌸🌸🌸🌸😍😍😍😍😍

از قدیم گفتن مشک اونیه که خودش عطر داشته باشه نه اینکه عطار تعریف کنه اینجور آدما طبل توخالی ان اتف ...

اینم بلد بود ظاهرشو حفظ کنه ذات درونیشو از یه جای دیگه فهمیدم من تو ایجور چیزا خیییلی تیزم همه میگن

اینم بلد بود ظاهرشو حفظ کنه ذات درونیشو از یه جای دیگه فهمیدم من تو ایجور چیزا خیییلی تیزم همه میگن

این خیلی مهمه خیلی هم خوبه من خودم تیز نیستم ولی باتوجه به چیزاییکه از کتاباخوندم یاازاساتیدشنیدم توجه میکنم

از هیچی بهتره😅