2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همینکه میتونه تنهایی وایسه نگران نباش.تا هجدا ماهگی وقت دادن واسه راه افتادن.بچه ی یکی فامیل ما تا یکسالگی سینه خیز میرفت فقط شانزده ماهگی هم راه افتاد خداروشکر سالم سالمم هست

امروز ۸ آذر دوباره رژیمو شروع کردم امیدوارم جا نزنم.وزن شروع ۹۰.سه تا هدف دارم فعلا ۸۵ بعدش ۸۰ بعدش هم ۷۵.🤨

دخترمنم تو۱۴ماه بود راه افتاد منم خیلی نگران بودم اما آزمایش یکسالگی ویتامین دی کم بود قطره که دکتربراش نوشت همون ماهی دادم دخترم راه رفت دیگه نمیدونم اثرقطره هم باشه یانه الان مجدد میخام برم آزمایش ازش بگیرم 

پزشک اطفال ببر یه چکاپ بگیره کمبود ویتامین نداشته باشه

بعد اگه طبیعی بود می‌فرستند کاردرمانی که کمکش کنن اگه ترس داره یا خدای ناکرده مشکلی هست رفع بشه

اگه از اول تاخیری بوده باید بررسی بشه

اگه نارس بوده طبیعیه کمی دیرتر راه بیفته

کلا رهاش نکن پیگیر باش

انشالله که خیره 

🖤 

همه بچه ها یکسالگی راه نمیفتن همینکه روپاهاش می ایسته خدارو شکر کن😍...جای نگرانی نداره

خواهر من دوقلو داشت پسرشو اون اوایل رو پا نگه می‌داشتیم گریه میکرد...تنبل بود.. ولی دخترش زودتر ایستاد

الکی به خودت استرس نده عزیزم دختر منم 13 ماهشه تازه دو سه قدم میره اونم خیلی کم.... هر بچه ای یه جوره یکی زود راه میره یکی دیر من خودم یکسال و نیمی راه افتادم پاهاشو و کمرشو با روغن نارگیل چرب کن تقویت بشن

اینکه پاهاشو سنگین میگیره نگرانم میکنه یعنی دور ازجون مشکلی نداشته باشه

دختر منم 13ماهش بود تپل هم بود اصلا راه نمیرفت بردم دکتر امپول ویتامین د3داد گفت بزن اگر بعد 3روز راه نرفت بیار دقیقا 3روز بعد دیدم تاتی تاتی کرد 

بهترین حس حس دوست داشتن توست   من از کاربرای قدیمم  تقریبا از سال 90 یه مدت خاموش بودم بعدا عضو شدم گوشیم عوض کردم کاربریم رفت
الکی به خودت استرس نده عزیزم دختر منم 13 ماهشه تازه دو سه قدم میره اونم خیلی کم.... هر بچه ای یه جور ...

ازمایش ببرم چکاب یک سالگی نبردمش میترسسم ویتامینش پایین باشا اخحه دلمم نمیاد خونش بگیرن