2777
2789
عنوان

درسای دخترم

1341 بازدید | 22 پست

دوستان دخترم کلاس هشتمه وقتی امتحان داشته باشه حتی اگه وقت کافیم داشته باشه ولی  یجوری میخونه همش میمونه اخر شب که تا صبح روش میشینه خسته شدم دیگه برنامه ریزی بلد نیست میشه بگید چجوری برنامه ریزی کنه که شب بتونه بخوابع 

و به موقع بخونه 

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

درس خواندن باید در طول سال باشه. اللن درس خواندن راحت شده .معلم درس میده بیاد خونه همون روز از طریق نرم افزار پادرس جزوه و خلاصه اش رو دربیاره. بخونه نکته برداره .اگه این کارو کنه شب امتحان فقط خلاصه هارو میخونه و تمام و نمره هاشم عالی میشه. قانونش اینه درس همون روز رو بخون. ی بشقاب برنج رو یکباره نمیخورن.قاشق قاشق.یادگیری هم به تدریج اتفاق می افته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درس خواندن باید در طول سال باشه. اللن درس خواندن راحت شده .معلم درس میده بیاد خونه همون روز از طریق ...

عزیزم هر روز ک برمیگرده امتحان. داره روز بعد ولی بلد نیست جوری برنامه ریزی کنه خوب بخونه همش میمونه اخرشب منظورم این بود چطوری برنامه ریزی کنه که بهش برسه وگرنه هر روز امتحان دارن

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

چون هی میگع وقت دارم وقت دارم و وقتشو تلف میکنه بعد یهو میبینههه شب شده و فقط دو درس خونده و هشت تا درسش مونده بعد میاد سریع میخونه که خونده باشه چیزیم یاد نمیگیره و خوابشم میاد:)

و چند تا درسشم باقی میمونه حتی!

منم اینطوری بودم 

ولی دبیرستانم هرروز درس میخوندم روزی سه ساعت دو ساعت و وقتی امتحان داشتم درسامو فووول بودم و فقط یکی دوساعت مرور میکردم 

باید هر روز درساشو بخونه و جمع نکنه رو هم 

اگه توان مالی دارید براش مشاور بگیرید

عزیزم هر روز ک برمیگرده امتحان. داره روز بعد ولی بلد نیست جوری برنامه ریزی کنه خوب بخونه همش میمونه ...

خب چون درسو سر سری میخونه و نه با یدور خوندن سر جلسه یادش میاد و نه بعدش 

مطالعه باید پیوسته مرور بشه تا بره حافظه بلند مدت 

عزیزم هر روز ک برمیگرده امتحان. داره روز بعد ولی بلد نیست جوری برنامه ریزی کنه خوب بخونه همش میمونه ...

چقدر فرق کرده از زمان ما تا نسل الان. هر روز امتحان!!! مکه میشه؟! تیزهوشان یا نمونه دولتی میره؟

چون هی میگع وقت دارم وقت دارم و وقتشو تلف میکنه بعد یهو میبینههه شب شده و فقط دو درس خونده و هشت تا ...

بله همینطوره

اره میخوام مشاور بگیرم

چقدر فرق کرده از زمان ما تا نسل الان. هر روز امتحان!!! مکه میشه؟! تیزهوشان یا نمونه دولتی میره؟

به جون خودش روزی۲ تا داره بعضی اوقاتم۳ تا روزی نیست که امتحان نداشته باشه مدرسشون خیلی سخت گیره

نه عادی میره

به جون خودش روزی۲ تا داره بعضی اوقاتم۳ تا روزی نیست که امتحان نداشته باشه مدرسشون خیلی سخت گیره نه ...

الان همینطوری شده راهنمایی هستن دخترتون دیگه 

هر معلمم تدریس میکنه بعد دو درس امتحان میگیره 

بخاطر همین روزی دو تا الی سه تا امتحان دارن

اهمال کاری می‌کنه

شناخت ندارم به دخترتون ولی معمولا آدمای دقیقه نودی توی فشار بهتر درس می‌خونن بنابراین براش زمان بذارید که تا یه ساعتی کاراش تموم بشن

هر جور که فکر می‌کنید براش راحت‌تره سعی کنید از سرش بندازید ولی کاری نکنید که هی بهش بگید لج و لجبازی بشه 

چیزایی که تو‌ تاپیکم(مشاوره تحصیلی)نوشتم بخوانید اونا هم شاید کمک کنن

روش های ترک اهمال کاری رو از منابع معتبر توی گوگل یا کتاب و پادکست بخونید دلایلش هم می‌گن مفصله نمی‌تونم تایپ کنم ولی فکر می‌کنم پادکست هلی تاک یه اپیزود درباره همین اهمال کاری صحبت کرده 

نگران نباشید عادات درس خوندن کم کم درست می‌شن فعلا هشتمه حالا وقت داره 

یکم یکم میوفته رو غلتک

بعضیا با برنامه ریزی راحت نیستن بداهه پردازی رو ترجیح میدن مجبورش نکنید حتما همونجوری که همه برنامه ریزی می کنن برنامه ریزی کنه جوری که هم خودش راحت باشه هم از دستش درس خوندن خارج نشه 

بخونید حتما تایپکم رو 

دانشجو روانشناسیهستم به واسطه رشته‌ام مطالعه در این زمینه زیاد داشتم و می‌تونم مشاوره رایگانبهتون بدم؛پس هر مسئله‌ای داشتید در خدمتم چون خودمم می‌خوام فارغ از کتاب‌هایی که می‌خونم مشاوره دادن رو تمرین کنم؛امیدوارم بتونم کمک کنم❤️

الان که دخترتون باید برا امتحانات خرداد خودشونو برسونن 

ولی بعد از خرداد اگه بخواید من میتونم بهش برنامه بدم که از تابستون شرو کنه استارت بزنه برا آزمون نمونه یا تیزهوشان 

باید روش مناسب خودش رو پیدا کنه 

بالاخره اون راه راحت درس خوندنش دستش میاد فقط باید بخواد و روش های مختلف رو امتحان کنه 

بگید هر روز یکم زودتر از دیروزش شروع کنه درس خوندن رو 

همینطور که تو تاپیکم گفتم هر جور برنامه‌ریزی راحته بکنه ولی حتما حتما از شب قبل این موضوع به چند دلیل خیلی مهمه که از شب قبل برنامه داشته باشه 

هم این که اون اول اول روز رو خوب شروع کنه 

یعنی صبح یا اون زمانی که از مدرسه میاد قشنگ یکم بشینه درس بخونه دیگه کل روز خوب پیش می‌ره

اون اول روز استارتش بخوره خیلی راحت میشه دیگه براش و تا آخر روز همه چیز به نسبت بهتر پیش می‌ره

دانشجو روانشناسیهستم به واسطه رشته‌ام مطالعه در این زمینه زیاد داشتم و می‌تونم مشاوره رایگانبهتون بدم؛پس هر مسئله‌ای داشتید در خدمتم چون خودمم می‌خوام فارغ از کتاب‌هایی که می‌خونم مشاوره دادن رو تمرین کنم؛امیدوارم بتونم کمک کنم❤️