2777
2789
عنوان

درسای دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 22 پست
الان که دخترتون باید برا امتحانات خرداد خودشونو برسونن  ولی بعد از خرداد اگه بخواید من میتونم ...

تابستون درس مدرسه رو نمیخونه

و تیزهوشان نداره شهرمون بعد هشتمه فعلا تیزهوشان دهمه

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

من تو دبیرستان همین بودم و همین جوری هم پاس کردم با این تفاوت که شب بخاطر آرامشی که داشت بهم حس خوبی ...

خب هر کس یه زمانی راحته درسته 

اما باید این عادت لحظه آخری بودن رو کمترش کنه

به عنوان یه دقیقه نودی(خودم اینجوریم😂)می‌گم که گاهی لحظه آخری بودن خیلی هم خوبه😉😂

ولی واقعا باید سعی کنه اهمال کاری رو‌ ترک کنه 

البته یه چیزی هم بگم از الان زیاد زیاد روش فشار الکی نذارید 

فقط کم کم عادات درسیش رو درست کنید و یکم پایه‌اش رو قوی کنید (در یه حدی درس بخونه که مدرسه خوب قبول شه اگر قصد عوض کردن مدرسه دارید)

وگرنه اون فشار اصلی رو بذارید برای دبیرستان و کنکور😈😂😉

جدا از شوخی جدی میگم

دانشجو روانشناسیهستم به واسطه رشته‌ام مطالعه در این زمینه زیاد داشتم و می‌تونم مشاوره رایگانبهتون بدم؛پس هر مسئله‌ای داشتید در خدمتم چون خودمم می‌خوام فارغ از کتاب‌هایی که می‌خونم مشاوره دادن رو تمرین کنم؛امیدوارم بتونم کمک کنم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تابستون درس مدرسه رو نمیخونه و تیزهوشان نداره شهرمون بعد هشتمه فعلا تیزهوشان دهمه

نه الان هشتمه خب تابستون باید درسای هفتم هشتمشو بخونه چون اینطور که شما میگید هیچی بلد نیست که نمراتش بد میشه 

چون باید هفتم و هشتم بلد باشع که نهم خوب بخونه و نمراتش خوب باشه و درسش عالی باشع که انتخاب رشتع کنه بعد آزمون بده بره نمونه یا تیزهوشان دبیرستان 

که بتونه برا کنکورشم تلاش کنه 

تابستون امسال تابستون طلاییه براش 

نه الان هشتمه خب تابستون باید درسای هفتم هشتمشو بخونه چون اینطور که شما میگید هیچی بلد نیست که نمرات ...

ببین عزیزم دخترم عدم تمرکز شدید داره بیشتر برا اونه

قراره دکتر ببرمش

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

خب هر کس یه زمانی راحته درسته  اما باید این عادت لحظه آخری بودن رو کمترش کنه به عنوان یه دقیق ...

ببین عزیزم دخترم عدم تمرکز شدید داره بیشتر برا اونه

قراره دکتر ببرمش😭

ببین عزیزم دخترم عدم تمرکز شدید داره بیشتر برا اونه قراره دکتر ببرمش😭

عزیزم ناراحتی نداره که 

خیلیا از هوش بالاشون عدم تمرکز دارن

تازه مسئله‌ای هست که خیلی راحت حل می‌شه

خداروشکر که متوجه شدید 

آدمایی که عدم تمرکز دارن مثلا تویadhd اکثرا خلاقیت بالایی دارن قابلیت همزمان به چندتا چیز فکر کردن رو دارن

من شنیدم انیشتن adhdداشته 

ناراحتی نداره تا وقتی این‌همه دکتر و تراپیست و مشاور و روان‌شناس هست🌹

دانشجو روانشناسیهستم به واسطه رشته‌ام مطالعه در این زمینه زیاد داشتم و می‌تونم مشاوره رایگانبهتون بدم؛پس هر مسئله‌ای داشتید در خدمتم چون خودمم می‌خوام فارغ از کتاب‌هایی که می‌خونم مشاوره دادن رو تمرین کنم؛امیدوارم بتونم کمک کنم❤️
عزیزم ناراحتی نداره که  خیلیا از هوش بالاشون عدم تمرکز دارن تازه مسئله‌ای هست که خیلی راحت حل ...

بنظرت با دارو خوب مبشه؟ 

اختلال یادگیری خیلی شدید و عدم تمرکز خیلی شدید و حواس پرتی داره.... 

بنظرت با دارو خوب مبشه؟  اختلال یادگیری خیلی شدید و عدم تمرکز خیلی شدید و حواس پرتی داره....&n ...

مگه می‌شه نشه عزیزم

صد در صد می‌شه 

اصلا نگران نباشید