2777
2789
عنوان

مزوتراپی مو💇🏻‍♀️

127 بازدید | 8 پست

دخترا کسی تاحالا مزوتراپی مو انجام داده؟هزینش چقدره؟تاثیرش چطور بوده؟

همانطور که کودکان اسباب بازیهایشان را برای تعمیر نزد ما می‌آورند.من هم رویاهای شکسته ام را نزد خداوند بردم..اما بجای اینکه او را تنها و راحت بگذارم.انجا ماندم و سعی کردم به روش خودم به خدا کمک کنم..بلاخره طاقتم تمام شد..رویاهایم را پس گرفتم و فریاد زدم: ( تاکی باید منتظر بمانم!؟)#خداوند گفت: فرزندم وقتی تو مرا راحت نمیگذاری، چگونه باید رویاهای شکسته تورا باز بیافرینم؟ (خدایا سپردم دست خودت و از ته قلبم بهت ایمان دارم) میدونم که حواست بهم هست و همه چیو به بهترین نحو ممکن درست میکنی 🙂♥️            الا بذکر الله تطمئن القلوب🫀

من پی ارپی انجام دادم نزدیک دو تومن

تاثیرش ریزش کمتر شد تار موها کلفتتر

ولی من دوست دارم جاهای خالی  مو در بیاد

که دکترم میگه ادامه بده ول نکن

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پی ارپی انجام دادم نزدیک دو تومن تاثیرش ریزش کمتر شد تار موها کلفتتر ولی من دوست دارم جاهای خال ...

جلسه ای دو تومن؟

همانطور که کودکان اسباب بازیهایشان را برای تعمیر نزد ما می‌آورند.من هم رویاهای شکسته ام را نزد خداوند بردم..اما بجای اینکه او را تنها و راحت بگذارم.انجا ماندم و سعی کردم به روش خودم به خدا کمک کنم..بلاخره طاقتم تمام شد..رویاهایم را پس گرفتم و فریاد زدم: ( تاکی باید منتظر بمانم!؟)#خداوند گفت: فرزندم وقتی تو مرا راحت نمیگذاری، چگونه باید رویاهای شکسته تورا باز بیافرینم؟ (خدایا سپردم دست خودت و از ته قلبم بهت ایمان دارم) میدونم که حواست بهم هست و همه چیو به بهترین نحو ممکن درست میکنی 🙂♥️            الا بذکر الله تطمئن القلوب🫀
اره ۱۶۰۰ پارسال انجام دادم..الان نمیدونم چقد مزو هم پارسال ۶۰۰ یا ۸۰۰ اینا بود 

بعد اینکه تاثیرش تا همیشه س؟

بعد اینکه تاثیرش تا همیشه س؟

نه همیشگی نیست 

ولی مزو یا پی ارپی بستگی به حجم موهاتم داره خودش بهت میگه در سال چند بار انجام بدی 

اگه خوب باشه بهت میگه سالی یکبار 

بعدشم تا وقتی جوونی تاثیر داره مزو پی ارپی و کاشت

بعد ۴۰ سال هیچ کدوم جواب نمیده واکثرن انجام نمیدن

و همینطور زیر ۳۰ هم باشی باز اون سه روش بالا پیشنهاد نمیدن و اول دارو میدن 

چند سالته  حجم موهات خیلی کم..یا فقط بخاطر ریزش داری میری

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

سلام.

مزوتراپی، پی آرپی، استفاده از ماینوکسیدیل، خوردن قرص فیناستراید، خوردن قرص اسپیرونولاکتون، استفاده از مکملها، لیزرتراپی، کربوکسی تراپی و .... هر کدام به تنهایی، یکی از راههای رشد مجدد مو هستند. اما:

- به ندرت تنها با یک روش میتوان ریزش مو را درمان نمود و به رشد مجدد دست یافت. اکثر موارد، درمان ترکیبی لازمست.

- بر حسب مشکلات بیمار، ممکنست برخی روشها، جوابگو نباشند، پس ابتدا باید بیمار را ارزیابی کرد.

- همانگونه که با چند روز غذا نخوردن، بیمار میشوید، اگر درمان ریزش مو را قطع کنید هم مجددا" ریزش شروع میشود. این، بدان معنا نیست که درمان ریزش مو بیفایده است. همانگونه که غذا خوردن، بیفایده نیست.

پزشک عمومی، فعالیت در زمینه پوست و مو