2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید علائمش چیه میخوام ببینم من دارم یا نه چون یدفعه میترسم درونم ترسه و یهو حس مرگ‌میکنم

بالا رفتن ضربان قلب

احساس فشار در قفسه سینه یا کوتاه شدن تنفس

احساس خفگی، تنگی نفس، غش

تعریق

لرزش

کرختی یا گزگز و مورمور در دست و پا یا سایر قسمت‌های بدن

سر درد، سرگیجه یا احساس سبکی سر

حالت تهوع یا ناراحتی معده

احساس گرگرفتگی یا سردی یا گرمی

احساس غیر واقعی بودن یا از خود جدا شدن

تمایل شدید برای فرار از موقعیت و ترس از دیوانه شدن و از دست دادن کنترل

ترس از مردن یا انجام عملی که از کنترل فرد خارج باشد

آقایون دعوت به دوستی ندن
تقریبا  حس ترس حس مرگ و سرگیجه دارم

برو پیش روانشناس اون تشخیص میده دقیقا چی هست و لطفاً اگر پانیک بود تا جایی که میشه بدون دارو درمان کن فکر کنم برای تو خیلی خفیف باشه

آقایون دعوت به دوستی ندن
برو پیش روانشناس اون تشخیص میده دقیقا چی هست و لطفاً اگر پانیک بود تا جایی که میشه بدون دارو درمان ک ...

اره خیلی خفیفه ی بار رفتم دکتر چیزی نگفت فقط داروی اعصاب خفیف داد اما بدم‌میاد از دارو خیلی شادم خیلی اوکیم و از درون هی ترس میاد سراغم گاههی سرگیجه البته دوسه بار قبلا براثر عصبانیت زیاد علائمم بیشتر میشد

اره خیلی خفیفه ی بار رفتم دکتر چیزی نگفت فقط داروی اعصاب خفیف داد اما بدم‌میاد از دارو خیلی شادم خیل ...

هروقت اینطوری شدی 

یکی اینکه نفس عمیق بکش همش، به خودت تلقین کن که یه حس زود گذره و قرار نیس اتفاق بدی بیفته، دراز بکش پاهاتو روی یه سطح بالاتر بذار، دمنوش آرامبخش داشته باش اینطور وقتا بگو برات بیارن، و صبر کن تا بگذره

آقایون دعوت به دوستی ندن
حتما عزیزم اما بیشتر دقیقا سرگیجش باعث ترس میشه 

آره من اینطور وقتا طوری سرگیجه میگیرم که میفتم ، باید چشماتو ببندی نفس عمیق بکشید تا بگذره راهی نیس، 

من خودم نخواستم دارو بخورم اما با مشاور دارم بهتر میشم

آقایون دعوت به دوستی ندن
آره من اینطور وقتا طوری سرگیجه میگیرم که میفتم ، باید چشماتو ببندی نفس عمیق بکشید تا بگذره راهی نیس، ...

چقدر خوب منم مثل شما از دارو خوشم‌نمیادعزیزم ببخشید‌مشاور مثلا چه چیزایی میگه