2777
2789
عنوان

کسایی که همسرشون یا برادرشون...

695 بازدید | 39 پست

کسایی که همسرشون یا برادرشون یا پدرشون میوه فروشی دارن لطفا مزایا یا معایب کار رو بگن و از لحاظ درامد هم هرچیزی میدونین لطفا بهم بگین؟ 

ایا شغل خوبی هست که سمتش رفت؟ 

بستگی به منطقه و محله و کنار خیابون بودن یا داخل ی کوچه فرعی بودن 

بستگی به دکور مغازه و تابلوشو 

همه اینا داره 

درآمدش هم خوبه 

چون مردم همیشه به میوه و سیب زمینی و پیاز و سبزی نیاز دارن 

اگه کنار خیابون باشه که بازارتون سکه هست.

بلع خیلی شغل خوبیه اما خب هررشته کاری معایب و دردسرایی داره مثلا فک کن میری میدون میوه رو میزنی ۱۰ تومن میاری میفروشی ۱۴ تومن و اینکه فک کن هربار بالای ۳ تومن سود میده اونم بستگی ب زرنگی خدت داره ک چند روزه بارت تموم کنی بستگی به تایم کار یک داری مثلا بعضیا از ساعت ۷ صب میرن تا ۹ شب همسر من از ساعت ۱۰ صب یا دیر تر میره تا ۱۲ شب بارش رو هم ۳ روزالی ۴ روزه تموم میکنه .. بدی کارشم اینکه ک کلا صب تا شب سرکارن اکثرا ب مجالس و مهمونی ها یا دیر میرسن یا نمیرسن چون فک کن مثلا بار موز داری دو روز دیر بری سرکار میگنده خوبی کارشم اینکه ک هرزمان و هرتایمی ک بخای کارت و تعطیل یا شروع میکنی باز سوال داشتی بپرس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به منطقه و محله و کنار خیابون بودن یا داخل ی کوچه فرعی بودن  بستگی به دکور مغازه و تابلو ...

موقعیت مغازه خوبه و دکور هم خیلی شیکه 

ولی کسی که میخواد وارد این شغل بشه هیچ سابقه ای توی این کار نداره ولی آدم با جَنَمی هست و هرکاری رو به بهترین نحو انجام میده 

حالا نمیدم درسته وارد این کار بشه یا نه 

بلع خیلی شغل خوبیه اما خب هررشته کاری معایب و دردسرایی داره مثلا فک کن میری میدون میوه رو میزنی ۱۰ ت ...

پس شما به عنوان کسی که همسرشون توی این کاره راضی هستین؟ و همسرتون هم راضیه؟ 

درامدش با توجه به وضع اقتصادی الان خوبه؟ 

بلع خیلی شغل خوبیه اما خب هررشته کاری معایب و دردسرایی داره مثلا فک کن میری میدون میوه رو میزنی ۱۰ ت ...

همسرتون خودشون بار رو از میدون میارن یا مسئول خرید کس دیگه ای هست؟ 

همسرتون خودشون بار رو از میدون میارن یا مسئول خرید کس دیگه ای هست؟ 

نه نامزدم خودش میرع بار میزنه بسنگی داره دیگه بخات هندونه بزنه میره خودش از میدون میزنه اما بخاد پرتقاله شمال بزنه به یکی از رفبقاش میسپاره تا واسش بار بیارن ک طرف هم پورسانت برمیداره

درود من هرکسی رو دیدم که میوه فروشی داشته الان دیسک کمر گرفته تا الان فقط ۵ نفر از بستگانم هستن دردسر خالص حمالی تمام عیار سود خوب ولی فروش خوب خرابی زیاد 

فست فودی بهتر هست سود عالی فروش دست خودته قیمت دست خودته تبلیغ و کیفیت برخورد مهمه کار را از کوچک میشه شروع کنید و تنها با دو سه مدل غذا مث برگر هاتداگ و پیتزا 

اها 

ما یه ساله پیش مغازه زدیم کرج شریکم داشت ۹۰ تومن رهن دادیم ۱۰ تومن اجاره مغازه بود اما جای پارک نداشت نتونست مغازه رو نگه داره شریکم داشتا البته مغازرو جمع کردن بیشتر از ۱۰۰ تومن خصارت خرد ب هرکدوم بگو حواسشون فقط ب جای پارک جلوی مغازه باشه قبلشم با چندتا میوه فروش خدش صحبت کنه حالا نامزد من ۴ سال با وانت بار فروخت بعد ک مغازه رو وا کردن گیج شده بود فک کن هرنوع میوه میریزی یکی باید یه روزه رد کنی بره یه نوع میوه حتی تا ۱ هفته هم میمونه 

درود من هرکسی رو دیدم که میوه فروشی داشته الان دیسک کمر گرفته تا الان فقط ۵ نفر از بستگانم هستن دردس ...

سرمایه در حد همون میوه فروشی داره برای فست فودی سرمایه وسایلش کمه

ما یه ساله پیش مغازه زدیم کرج شریکم داشت ۹۰ تومن رهن دادیم ۱۰ تومن اجاره مغازه بود اما جای پارک نداش ...

اها، صبح از ساعت چند میرن میدون و بار میزنن؟ و کدوم شهرین