بلع خیلی شغل خوبیه اما خب هررشته کاری معایب و دردسرایی داره مثلا فک کن میری میدون میوه رو میزنی ۱۰ تومن میاری میفروشی ۱۴ تومن و اینکه فک کن هربار بالای ۳ تومن سود میده اونم بستگی ب زرنگی خدت داره ک چند روزه بارت تموم کنی بستگی به تایم کار یک داری مثلا بعضیا از ساعت ۷ صب میرن تا ۹ شب همسر من از ساعت ۱۰ صب یا دیر تر میره تا ۱۲ شب بارش رو هم ۳ روزالی ۴ روزه تموم میکنه .. بدی کارشم اینکه ک کلا صب تا شب سرکارن اکثرا ب مجالس و مهمونی ها یا دیر میرسن یا نمیرسن چون فک کن مثلا بار موز داری دو روز دیر بری سرکار میگنده خوبی کارشم اینکه ک هرزمان و هرتایمی ک بخای کارت و تعطیل یا شروع میکنی باز سوال داشتی بپرس
همسرتون خودشون بار رو از میدون میارن یا مسئول خرید کس دیگه ای هست؟
نه نامزدم خودش میرع بار میزنه بسنگی داره دیگه بخات هندونه بزنه میره خودش از میدون میزنه اما بخاد پرتقاله شمال بزنه به یکی از رفبقاش میسپاره تا واسش بار بیارن ک طرف هم پورسانت برمیداره
درود من هرکسی رو دیدم که میوه فروشی داشته الان دیسک کمر گرفته تا الان فقط ۵ نفر از بستگانم هستن دردسر خالص حمالی تمام عیار سود خوب ولی فروش خوب خرابی زیاد
فست فودی بهتر هست سود عالی فروش دست خودته قیمت دست خودته تبلیغ و کیفیت برخورد مهمه کار را از کوچک میشه شروع کنید و تنها با دو سه مدل غذا مث برگر هاتداگ و پیتزا
ما یه ساله پیش مغازه زدیم کرج شریکم داشت ۹۰ تومن رهن دادیم ۱۰ تومن اجاره مغازه بود اما جای پارک نداشت نتونست مغازه رو نگه داره شریکم داشتا البته مغازرو جمع کردن بیشتر از ۱۰۰ تومن خصارت خرد ب هرکدوم بگو حواسشون فقط ب جای پارک جلوی مغازه باشه قبلشم با چندتا میوه فروش خدش صحبت کنه حالا نامزد من ۴ سال با وانت بار فروخت بعد ک مغازه رو وا کردن گیج شده بود فک کن هرنوع میوه میریزی یکی باید یه روزه رد کنی بره یه نوع میوه حتی تا ۱ هفته هم میمونه