2777
2789
عنوان

لپ تاپ چ مارکی بگیرم دوستان؟

69 بازدید | 10 پست

برای کارای دانشگاهی میخوام جواب باشه

ادیت و فتوشاپ هم خیلی دوس دارم یه لپ‌تابی باشه که از پس ادیت اینا بربیاد.

قیمت لپ‌تاپ دستم نیست ولی دیگه نمیخوام بیش از حد نجومی باشه.

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایسوس .گرونه فقط

شما دارید خودتون؟ راضی اید؟

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
من تینک بوک لنوو خریدم راضیم   خیلی تحقیق کردم در حد ایسوسه منتها ایسوس پول برندشو میگیره ...

لنوو ما تبلت داشتیم متاسفانه زود داغ میکرد و هنگ میکرد 

تجربه بدی شده برام 

لنوو طبق کارایی که می خوای برات داشته باشه تحقیق کن چون رم و پردازش لپ تاپ مهمه برای کارایی مثل ادی ...

درسته 

مرسی عزیزم

ارع خوبه..البته من حس میکنم ایسوس اصل نخربدم..فیک خریدم🥺

وای نگوو اصل اصلا پیدا میشه تو بازار؟

وای نگوو اصل اصلا پیدا میشه تو بازار؟

نمیدونم‌من سال ۹۷ ..۲تومن خریدم🥺فک کنم فیکه .مطمئن نیسم بازم ولی مارک خوبیع ایسوس .لنوو هم عالیع من تبلت لنوو داشتم اصل بود اصلااااااااا حراب نشد .هرچقد زدم شیکونددم بازم کار می‌کنه

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍