عزیزم منم کیست سیته دارم قرص ر وغن گل مغربی داد بهتر نشدم الان دقیقا زیر بغلم خیلی درد میگیره و دستم کلا نمیخوام ازش کار بکشم البته نزدیک پریود بدترم میششه
عزیزم منم کیست سیته دارم قرص ر وغن گل مغربی داد بهتر نشدم الان دقیقا زیر بغلم خیلی درد میگیره و دستم ...
اره روغن گل مغربی و ویتامین ای خاصیت درمانی نداره فقط بعضی وقتا دردشو یخورده کمترمیکنه،دقیقا منم اینجوریم ولی آخه تا کی ازش کار نکشم دست راستمم هست،شمام فقط تو یه سینه تون درد دارید؟هرچندوقت یبار میرید چکاب؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره روغن گل مغربی و ویتامین ای خاصیت درمانی نداره فقط بعضی وقتا دردشو یخورده کمترمیکنه،دقیقا منم این ...
من هرد و سینه درد دارم ولی رایت بیشتره واقعا نمیشه کار نکشید من که عید کارخونه بیشتر بود خیلی اذیت شدم من دکترم گفت هر ۶ ماه یه بار لیا چکاپ ولی من شرایطم طوریه نمیتونم تند تند برم مثبا الان باید برم ولی نمیشهه
من دوتا بچه دارم هر دو رو هم زمانی که نوزاد بودن خودم شیر دادم نمیدونم وآلا این چه گرفتاریه وقتی دست میزنم احساس میکنم یک کم سفته زیرش میگم اخر این دردا من میکشه انقدر زیاده هر روزم یه چی اضافه میشه