2789
عنوان

کیست سینه

153 بازدید | 7 پست

خانما من پارسال سینه هام درد میکرد سونو دادم مشخص شد کیست دارم،اما سینه راستم خیلی درد میکنه میزنه ب زیر بغل و دستم دردش خیلی میترسم میگم نکنه چیز بدتری شده باشه

شنبه میرم سونو بدم..

کسی تجربه ای از کیست سینه داره؟

کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱
عزیزم منم کیست سیته دارم قرص ر وغن گل مغربی داد بهتر نشدم الان دقیقا زیر بغلم خیلی درد میگیره و دستم ...

اره روغن گل مغربی و ویتامین ای خاصیت درمانی نداره فقط بعضی وقتا دردشو یخورده کمترمیکنه،دقیقا منم اینجوریم ولی آخه تا کی ازش کار نکشم دست راستمم هست،شمام فقط تو یه سینه تون درد دارید؟هرچندوقت یبار میرید چکاب؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره روغن گل مغربی و ویتامین ای خاصیت درمانی نداره فقط بعضی وقتا دردشو یخورده کمترمیکنه،دقیقا منم این ...

من هرد و سینه درد دارم ولی رایت بیشتره واقعا نمیشه کار نکشید من که عید کارخونه بیشتر بود خیلی اذیت شدم من دکترم گفت هر ۶ ماه یه بار لیا چکاپ ولی من شرایطم طوریه نمیتونم تند تند برم مثبا الان باید برم ولی نمیشهه

من هرد و سینه درد دارم ولی رایت بیشتره واقعا نمیشه کار نکشید من که عید کارخونه بیشتر بود خیلی اذیت ش ...

وای چقد تو منی،منم دست راستمه خیلی میترسم

منم پارسال سونو دادم تنبلیم میشه دوباره برم

شما بچه دارین؟

یه شبایی از درد دستم میگیرم بالا میخوابم نمیشه دستم کنارم باشه یه وقتایی هم فکر میکنم تب کردم 

وای دقیقا منم اینجوری میشم حتی گاهی دردش میزنه ب گردنم

چه دردسریه اخه

من سینه راستی‌ یخورده بزرگتره از چپی 

شما دست می‌زنید توده ای چیزی حس نمیکنید؟

من دوتا بچه دارم هر دو رو هم زمانی که نوزاد بودن خودم شیر دادم نمیدونم وآلا این چه گرفتاریه وقتی دست میزنم احساس میکنم یک کم سفته زیرش میگم اخر این دردا من میکشه انقدر زیاده هر روزم یه چی اضافه میشه