2777
2789
عنوان

مهریه

265 بازدید | 24 پست

من حدودا ۳۰۰ تا سکه مهریه دارم

الان اکه مهریمو بخوام شوهرم میتونه بگه ندارم نمیدم و اینا

خونه داره یدونه ماشین داره (وسیله کار نیست) دوتا زمین داره یکیش ۳۰۰ میل پورشه یکیش ۱میلیارد و..‌

صلوات

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما فقط رو همون دوتا زمین حساب کن چون خونه هم اگر یه خونه معمولی باشه بابت مهریه نمیگیرین ، و اینکه ...

کلشو نمیخوام اون دوتا زمینا جونشن اونارو نمیگیرم فقط میخوام بدونم میشه کل ۳۰۰ تارو گرفت یا ن

صلوات

نهایتا اگر زمین ها بنام خودش باشه دوتا زمبن ک به اندزه چهل تا سکه هست رو بهت میدن مابقی هم اقساط ک اونم با توجه به درآمدش هست اگر درآمدش کم یا حتی متوسط باشه که اقساط خیلی بلند مدته یعنی مثلاً سالی یه سکه

نهایتا اگر زمین ها بنام خودش باشه دوتا زمبن ک به اندزه چهل تا سکه هست رو بهت میدن مابقی هم اقساط ک ا ...

آها 

ضرب و شتم داشته منم رفتم پزشکی قانونی گوش سمت چپم پردش پاره شده 

شوهرم کارش دولتیه حدودا ۸ تومن درآمد داره 

به نظرت ازش شکایت کنم یا بهش بگم چون برات  بد میشه من شکایت کنم بیا توافقی جدا شیم 

صلوات
نهایتا اگر زمین ها بنام خودش باشه دوتا زمبن ک به اندزه چهل تا سکه هست رو بهت میدن مابقی هم اقساط ک ا ...

زمین ها قراردادی ازینا که دولت برداشته شهرک بسازه

صلوات
آها  ضرب و شتم داشته منم رفتم پزشکی قانونی گوش سمت چپم پردش پاره شده  شوهرم کارش دولتیه ...

با یه وکیل مشورت کن ، دیه گوشت رو که حتما باید بده ، شاید اصلا نیازی به توافق نباشه و با همین پرونده پزشک قانونی بشه راحت طلاق گرفت ، الانم بهش راجع به طلاق چیزی نگو ، روشنش نکن بزار سوپرایز بشه که نتونه اموال بنام کسی بزنه ، با ماهی هشت تومن حقوق اقساط در حد همون سالی یه سکه هست احتمالا