شما فقط رو همون دوتا زمین حساب کن چون خونه هم اگر یه خونه معمولی باشه بابت مهریه نمیگیرین ، و اینکه کل اموال شوهرت بازم به اندازه نه میلیارد معریه شما نمیشه که میشه ؟
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
نهایتا اگر زمین ها بنام خودش باشه دوتا زمبن ک به اندزه چهل تا سکه هست رو بهت میدن مابقی هم اقساط ک اونم با توجه به درآمدش هست اگر درآمدش کم یا حتی متوسط باشه که اقساط خیلی بلند مدته یعنی مثلاً سالی یه سکه
آها ضرب و شتم داشته منم رفتم پزشکی قانونی گوش سمت چپم پردش پاره شده شوهرم کارش دولتیه ...
با یه وکیل مشورت کن ، دیه گوشت رو که حتما باید بده ، شاید اصلا نیازی به توافق نباشه و با همین پرونده پزشک قانونی بشه راحت طلاق گرفت ، الانم بهش راجع به طلاق چیزی نگو ، روشنش نکن بزار سوپرایز بشه که نتونه اموال بنام کسی بزنه ، با ماهی هشت تومن حقوق اقساط در حد همون سالی یه سکه هست احتمالا