2777
2789
عنوان

کسی از اب اوردن ریه اطلاع داره

10814 بازدید | 14 پست

بیمار ما ریه سمت راستش از کار افتاد چپ هم اب اورده ...وفشار به قلب میاره ..الان هم ای سیوهستن.کسی مشکل بیمار داشته خدایی نکرده خواهش میکنم به حق این روزها دعا کنید براش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من ۲۵ سالگی ،بادردشدیدپشت کتفم فهمیدم ریه راستم اب اوردم دستگاه وصل کردن به ریه واب روکشیدن اما خوب نشدم وگفتن عفونت کرده عمل بازشدم ،خیلی خیلی رنج کشیدم تابالاخره خوب شدم الان ۱۰ سال ازون روزامیگذره خداروشکرخوبم

عزیزم من ۲۵ سالگی ،بادردشدیدپشت کتفم فهمیدم ریه راستم اب اوردم دستگاه وصل کردن به ریه واب روکشیدن ام ...

خداروشکر انشالله همیشه خوب باشی ایشون اهل سیگار بودن قبلا اما الان ترک کرده با این حال گفتن سمت زاست تخریب شده چپ هم اب اورده ...بع قلب فشار میار..امیدوارم تحمل کشیدن اب ریع داشتع باشه سختع؟؟؟

خداروشکر انشالله همیشه خوب باشی ایشون اهل سیگار بودن قبلا اما الان ترک کرده با این حال گفتن سمت زاست ...

ممنونم ازلطفت. بایدحسابی تقویتش کنید برامن ک کشیدن اب ریه تاحدمرگ رفتم بیهوشم نکرده بودن فقط پوستمو بیحس کردن ،ک اونم بااون لوله هایی ک واردبدنم کرده بودن وعین جاروبرقی بدنمومیخورد مرگو به چشم دیدم  ،امیدوارم خدابحق این ماه مبارک سلامتی ب ایشون بده 

ممنونم ازلطفت. بایدحسابی تقویتش کنید برامن ک کشیدن اب ریه تاحدمرگ رفتم بیهوشم نکرده بودن فقط پوستمو ...

ای بابا دوماه که غذا نخورده یعنی کم وبیش ..جونی نداره ...

ممنونم ازلطفت. بایدحسابی تقویتش کنید برامن ک کشیدن اب ریه تاحدمرگ رفتم بیهوشم نکرده بودن فقط پوستمو ...

سلام عزیزم

اصلا چه چیزی باعث میشه ریه آب بیاره؟؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

پدر شوهرم ۹۰ سالشه پنج شش ماه پیش ریه اش اب اورد چند روز هم ای سیو بستری بودن ولی الان خدا روشکر خیل ...

چجوری آب ریه شونو خالی کردن؟ بدون عمل کردن خالی کردن؟ چه روشی هست بدون عمل خالی شه؟؟