2777
2789
عنوان

حاله خراببببببّبببببببببب

140 بازدید | 11 پست

خیلی اخلاقم بده خیلی تندم خیلی شکاکم  خیلی  واقعا حق میدم بشوهرم ک اگه دوسم نداشته باشه ولی شوهرم ماهه بخدا   اصلا باهام دعوا نمیکنه چیکار کنم خوب بشمممم دکتر مکتر  نمی تون

دخترم همه هستیم و زندگیم 😘😘😘دخترم فقط به امید خودت زنده ام خستم از این زندگی 😔💥 چه کردم با خودم ک مرگو زندگی برام فرقی ندارهههههه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چند وقت چشمهام ضعیف شده وقت نمیکنم برم چشم پزشکی،جدیدا حروف رو قاطی پاتی میبینم

یه بار یکی تو عنوان نوشته بود پدرشوهرم بلبشو به پا کرد

من عنوانو خوندم پدرشوهرم بلبلشو پا کرد🤣🤣

کلامنحرف میخونم

😡فقط طلاق😡

منم افسردگی بارداری و پس از زایمان گرفتم

دخترم ۱۰ماهه شد تا اومدم خوب بشم مادرم مریض شد ازدنیارفت

خیلی روزای سختی بود

بلاخره گذشت

اگ مثل من نمیتونی دکتر بری ببین چی حالتو بدمیکنه 

من مثلن دوروبرم‌کثیف میشد کارام میموند بشدت عصبانی میشدم ،چون بچه همش گریه میکرد و اصلن ب هیچکارم نمیرسیدم حتی غذام میموند یه دسشویی ادمیزادی نمیتونستم برم 

اثن خیلی بدبود

دگ با مرور زمان رو خودم کار کردم مثلن صبحازودتر بیدارمیشدم همه کارامو کم کم انجام میدادم وحالم بهترمیشد، کمتر سراغ گوشی میرفتم ،

عصرا همراه دخترم‌میخابیدم سرحالتر بودم، بیدارمیشدم بادحترم شده تا سرکوچه میبردمش باهم قدم میزدیم

خلاصش اینه که : 

✅خودت حال خودتو خوب کن✅