2777
2789
عنوان

قرمه سبذی پزای حرفه ای بیاین کمک

973 بازدید | 22 پست
سلام من دستپختم به قول دیگران خیلی خوبه ولی قرمه سبزی قلق داره مخصوصا سبزی سرخ کردنش قرمه سبزی دوس دارم بپزم از اونا که بوش میپیچه ویک کم هم ترشه کمک میکنید ؟
فروش عطرهای برند بدون جعبه با ضمانت مرجوع fatimemar@https://t.me/j oinchat/AAAAAD9XXE-ToRiJjKY1cg
اول پیاز با گوشت تفت بده بعد سبزیشو توی مایتابه خوب خوب سرخ کن بعد ادویه به گوشتت بزن سبزی و لوبیا چیتی بریز توش بزار بپزه وقتی پختن رب بزن لیمو امانی بنداز درشو بردار زیرشو کم کن بزار جا بیوفته نوش جان
همسر عزیزم…………با اومدنت زندگیمو بهشت کردی دوستت دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام . من از سایت یکی از دوستان چند تا قلق یاد گرفتم عالیه. اول اینکه سبزیت رو کع سرخ میکنی بردار با گوشت کوب حسابی لهش کن . این به لعاب انداختنش کمک میکنه. دومین فوت کوزه گریش هم این بود که وقتی همه چیز پخت و قورمه سبزی تقریبا آماده شد یه کم پیاز و با یه قاشق رب گوجه و یه قاشق شنبلیله خشک و ادویه دلخواهت مثلا فلفل سیاه سرخ میکنی میریزی توی خورشتت و دوباره در زودپز رو می بندی ده دقیقه ای جا میفته و مزه اش عالی میشه. الیته اینکه سبزی باید تازه باشه و گوشتش خوب باشه و لوبیا رو قبلا جوشونده باشی و لیمو عمانی هات تلخ نباشه رو که دیگه حتما میددنی خودت
تجربه من که قرمه سبزیم معروفههههههه تو فامیل اول سبزیت تازه و گشنیز و تره بیشتر از سایر سبزیهاش!!!! دوما ابتدا پیاز و سرخ کرده و گوشت و زردچوبه و کمی شنبلیله میزاری سرخ بشه !!? سپس لو بیا و جای رب یک عدد گوجه کوچک رنده ریز بزن توش '''' بعد از پخت هم سبزیهایی که خوب سرخ کردی بریز توش ' و زیرشو کم کن من شش ساعت رو شعله ملایم میزارم''' حتما گوشتت کمی چرب باشه
الهم صل علی محمد و آل محمد
من نه گوجه میزنم و نه رب گوجه و نه سیب زمینی. قرمه سبزی باید سیاه باشه و روش روغن بندازه. سبزی باید خیلییییییی ریز باشه و خوب سرخ بشه که آخرای سرخ کردن روغن بندازه. لیمو عمانی هم چون تلخ میکنه غذا رو باید آخر سر اضافه کرد