2821
2789
عنوان

من و دخترم❤

209 بازدید | 6 پست

دخترم قربون صدقه ام میره میگه عزیزدلمی جیگرمی عشقمی

( اسم مامان جونش مثلا فرانکه )

تو عشقولانه هاش بهم میگه فرانکمی😅

بعد اونروز بیرون بودیم بهش میگن اسمت چیه کوچولو میگه سلطان +اسم خودش مثلا سلطان عسل😎 😁

بهش میگن اسم بابات چیه میگه باباجونم آقا سعید 😏

اسم مامانت چیه مامان فرااااااانک🤪

حالا من پیشش وایسادما بهش میگن مامانت کجاست مثلا سمت مامان جونشو نشون میده بعد با ترحم منو نشون میدن میگن خو این کیه میگه اییبببن مامان ساناز دیگه 😌🙄

بعد همه کارهاش بامنه قبل خواب باید براش لالایی بخونم اونم یه لالایی خاص خودش (لالایی نی نینی) و روپام بخوابه باباش هرچی بگه بیا روپای من میگه نه مامان هست 🤕🤐

راستی قبل خواب خودش برای خودش آواز میخونه از همون اول که به قان و قون افتاد تا همین الان که دو سال و هفت ماهشه قبل خواب آواز میخونه اولش آروم بعد اوج میگیره احتمالا بعدش خواننده میشه بچم

آوازش اینه

عاعاااعاااااااا عاااااااااااااااااا 

هر چی هم میگذره کش دارتر و با صدای بلند فریاد

موقع آواز بچم شوهرم صدای تی وی رو رو بلندترین صدا میزاره بشنوه که معمولا هم یا اخباره یا جای حساس فیلم 🤣😍

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

😂😂😂😍😍😍😍😍😍

خدا حفظش کنه جیگر رو

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
😂😂😂😍😍😍😍😍😍 خدا حفظش کنه جیگر رو

قربونت برم من 🥰🥰🥰🥰

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قربونت برم من 🥰🥰🥰🥰

سلامت باشی برا بچه صدقه بده حتما

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
سلامت باشی برا بچه صدقه بده حتما

چشم ممنون ❤

بخورمش شیرین زبونو

فدات بشم 🥰❤

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز