2777
2789
عنوان

من و دخترم❤

209 بازدید | 6 پست

دخترم قربون صدقه ام میره میگه عزیزدلمی جیگرمی عشقمی

( اسم مامان جونش مثلا فرانکه )

تو عشقولانه هاش بهم میگه فرانکمی😅

بعد اونروز بیرون بودیم بهش میگن اسمت چیه کوچولو میگه سلطان +اسم خودش مثلا سلطان عسل😎 😁

بهش میگن اسم بابات چیه میگه باباجونم آقا سعید 😏

اسم مامانت چیه مامان فرااااااانک🤪

حالا من پیشش وایسادما بهش میگن مامانت کجاست مثلا سمت مامان جونشو نشون میده بعد با ترحم منو نشون میدن میگن خو این کیه میگه اییبببن مامان ساناز دیگه 😌🙄

بعد همه کارهاش بامنه قبل خواب باید براش لالایی بخونم اونم یه لالایی خاص خودش (لالایی نی نینی) و روپام بخوابه باباش هرچی بگه بیا روپای من میگه نه مامان هست 🤕🤐

راستی قبل خواب خودش برای خودش آواز میخونه از همون اول که به قان و قون افتاد تا همین الان که دو سال و هفت ماهشه قبل خواب آواز میخونه اولش آروم بعد اوج میگیره احتمالا بعدش خواننده میشه بچم

آوازش اینه

عاعاااعاااااااا عاااااااااااااااااا 

هر چی هم میگذره کش دارتر و با صدای بلند فریاد

موقع آواز بچم شوهرم صدای تی وی رو رو بلندترین صدا میزاره بشنوه که معمولا هم یا اخباره یا جای حساس فیلم 🤣😍

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

😂😂😂😍😍😍😍😍😍

خدا حفظش کنه جیگر رو

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
😂😂😂😍😍😍😍😍😍 خدا حفظش کنه جیگر رو

قربونت برم من 🥰🥰🥰🥰

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قربونت برم من 🥰🥰🥰🥰

سلامت باشی برا بچه صدقه بده حتما

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
سلامت باشی برا بچه صدقه بده حتما

چشم ممنون ❤

بخورمش شیرین زبونو

فدات بشم 🥰❤