سلام عزیزان
ما برای مراسم عقد رسم داریم که خانواده عروس باید برای داماد حلقه یا انگشتر طلا بخرن
الان نامزد من میگه که ما چنین رسمی نداریم که شما برای من بخرین و رسممونه که داماد هم برای خودش و هم برای خانمش بخره و من انگشتر و حلقه طلا دوست ندارم نقره میخوام
که خانوادم گفتن باشه انگشتر نقره میخریم ولی جای انگشتر طلایی که باید بدیم یه زنجیر طلا میگیرم برات استفاده هم نکنی خودش سرمایه هست
و از اونجایی که تک دخترم خانوادم میخوان سنگ تموم بزارن
و بابام حقوقش حقوق کارگری هست و من زیاد توقع خرید طلا و جهیزیه آنچنانی رو ندارم ازشون و با این وجود خودشون بهترین چیزا رو میگیرن
هنوز جهیزیم تکمیل نشده و 20،30 میلیون دیگه باید جهیزیه بخرم
و قیمت زنجیری هم که میخوان بخرن 28 میلیونه
مامانم میگه یه گوشواره دارم بیا اونو بفروشم زنجیر بخرم (گوشواره رو از زمان مجردی داشته) دلم نمیاد بفروشه
خودمم 7 تا النگو داشتم که چندسال پیش بابام پول لازم بود دوتاشو دادم بفروشه
الان 5 تاس و دو دلم که دوتا از النگو های خودمو بفروشم زنجیر بخرم
از اون طرفم بابام آدمی نیست که طلا بفروشی به جاش برات بخره و اگر پولی داشته باشه خواهر برادراش لازم داشته باشن بهشون قرض میده و اونا هم بعد از زمان زیادی پس میدن که پول ارزشش رو از دست میده در واقع برای قرض دادن و خرج کردن خواهر و برادراش اولویت هستن و الان حدود 100 میلیون پول به اینو اون قرض داد و الان که خودش برای جهیزیه و طلا پول لازمه ازشون نمیگیره
به نظرتون طلای خودم یا مامانمو بفروشم یا کلا بندازمش به عهده ی بابام که حالا یا قسطی یا هر وقت پول دستش اومد بخره؟
اینم بگم که هر چی خودم طلا دارم، همش پس انداز خودم بوده و مامانمم طلاهاش رو از خانه ی پدری داشته