2777
2789
عنوان

طلا داماد

477 بازدید | 30 پست

سلام عزیزان

ما برای مراسم عقد رسم داریم که خانواده عروس باید برای داماد حلقه یا انگشتر طلا بخرن 

الان نامزد من میگه که ما چنین رسمی نداریم که شما برای من بخرین و رسممونه که داماد هم برای خودش و هم برای خانمش بخره و من انگشتر و حلقه طلا دوست ندارم نقره میخوام

که خانوادم گفتن باشه انگشتر نقره میخریم ولی جای انگشتر طلایی که باید بدیم یه زنجیر طلا میگیرم برات استفاده هم نکنی خودش سرمایه هست 

و از اونجایی که تک دخترم خانوادم میخوان سنگ تموم بزارن 

و بابام حقوقش حقوق کارگری هست و من زیاد توقع خرید طلا و جهیزیه آنچنانی رو ندارم ازشون و با این وجود خودشون بهترین چیزا رو میگیرن 

هنوز جهیزیم تکمیل نشده و 20،30 میلیون دیگه باید جهیزیه بخرم 

و قیمت زنجیری هم که میخوان بخرن 28 میلیونه

مامانم میگه یه گوشواره دارم بیا اونو بفروشم زنجیر بخرم (گوشواره رو از زمان مجردی داشته)  دلم نمیاد بفروشه 

خودمم 7 تا النگو داشتم که چندسال پیش بابام پول لازم بود دوتاشو دادم بفروشه 

الان 5 تاس و دو دلم که دوتا از النگو های خودمو بفروشم زنجیر بخرم

از اون طرفم بابام آدمی نیست که طلا بفروشی به جاش برات بخره و اگر پولی داشته باشه خواهر برادراش لازم داشته باشن بهشون قرض میده و اونا هم بعد از زمان زیادی پس میدن که پول ارزشش رو از دست میده در واقع برای قرض دادن و خرج کردن خواهر و برادراش اولویت هستن و الان حدود 100 میلیون پول به اینو اون قرض داد و الان که خودش برای جهیزیه و طلا پول لازمه ازشون نمیگیره 

به نظرتون طلای خودم یا مامانمو بفروشم یا کلا بندازمش به عهده ی بابام که حالا یا قسطی یا هر وقت پول دستش اومد بخره؟ 

اینم بگم که هر چی خودم طلا دارم، همش پس انداز خودم بوده و مامانمم طلاهاش رو از خانه ی پدری داشته 

بنداز ب عهده ی بابات گلم همین

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزار بابات بگیره

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
وقتی داماد میگه رسم نداریم، چرا می گیری. اگه هم خواستی بگیری بگو بابات بگیره

خانوادم خودشون گفتن و چون توی فامیل ما همه همین کار رو میکنن فکر میکنن اگر طلا نخرن کارشون زشته

با رسم اونا پیش برید . طلاروهم بزار تو یه مراسم دیگه مثل پاتختی یا عیدیت مامانت بهت بده . پروو و پرت ...

اره زنجیر رو میخوان کادو شب عروسی بدن 

ولی برای عقد همون حلقه نقره رو میخرن

ما رسم داریم که عروس برای داماد ساعت حلقه زنجیر طلا بخره

برای عقد داداشم خانواده زنش گفتن ما چنین رسمی ندارید نمیخریم ولی در نهایت با پافشاری داداشم براش خریدن

بنظرم اگر یه خانواده رسمی دارن باید طرف مقابل احترام بزاره و هردو انجام بدن 

یا همه رسم ها باهم

یا هیچ رسمی

نمیشه یکی بگه داریم یکی بگه نداریم

اره زنجیر رو میخوان کادو شب عروسی بدن  ولی برای عقد همون حلقه نقره رو میخرن

خب خوبه دیگه. به نظرمن به جای زنجیر برای داماد یه نیم ست برای خودت بخرن بهتره . مگه همسرت زنجیر طلا میندازه؟