2777
2789
عنوان

طلا داماد

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خوبه دیگه. به نظرمن به جای زنجیر برای داماد یه نیم ست برای خودت بخرن بهتره . مگه همسرت زنجیر طلا ...

برای خودمم ست میخوان بدن 

ولی خوب به دامادم هدیه باید بدن 

گفتن اینو میدیم اگر نخواستینش هم سرمایه زندگیتون

به فامیل بگین خانواده داماد همچین رسمی ندارن

متاسفانه این نقشه ها رو همش مامانبزرگم میریزه 

بابام برای آب خوردنش هم میره با مادرش مشورت میکنه 

این برنامه هاهم کار اونه

برای خودمم ست میخوان بدن  ولی خوب به دامادم هدیه باید بدن  گفتن اینو میدیم اگر نخواستینش ...

جالبه . 😅😅 ما تو عروسی اصلا رسم هدیه دادن نداریم . این کادوهارو تو تالار میدید اونوقت؟

جالبه . 😅😅 ما تو عروسی اصلا رسم هدیه دادن نداریم . این کادوهارو تو تالار میدید اونوقت؟

جدا؟ ما توی تالار هر کس هر کادویی داشته باشه حالا چه پول چه طلا قبل از شام میان میدن و تبریک میگن و گیفت میگیرن 

البته پدرمادرو گفتما.بقیه کادومیدن 

اها نه ما پدر و مادر ها باید از همه بیشتر بدن

اگر خیلی وضعشون خوب باشه ماشین میدن 

بعدش میرسه به سرویس

بعد نیم ست

بعد النگو 

کم ارزش ترینش انگشتر یا گوشواره

جدا؟ ما توی تالار هر کس هر کادویی داشته باشه حالا چه پول چه طلا قبل از شام میان میدن و تبریک میگن و ...

خب برای ما اطرافیان میدن . دیگه پدرومادر این همه هزینه کردن خودش یه کادوئه دیگه . بعد تو این گرونی طلا به نظرمن لزومی نداره ها به دامادم حدابدید . شما زن و شوهرید تو یه خونه اید مگه جدایید که حدا هم کادو بدن بنده خداها . اذیتشون نکنید گناه دارن بابا

طلاهای مجردیت رو کلا با خودت نبر بده بابات برای جهیزیه ات هزینه کنه  داماد هم خودش داره میگه ط ...

طلاهای مجردیم رو دادم بهشون گفتم بجای کادوی عروسی، عیدی اول عروس، پاگشای عروس که رسم داریم به دخترتون طلا میدین اینا رو عوض کنین هر چی دوست داشتین بهم بدین 

طلاهای مجردیم رو دادم بهشون گفتم بجای کادوی عروسی، عیدی اول عروس، پاگشای عروس که رسم داریم به دخترتو ...

کار خوبی کردی 

ما رسم نداریم به داماد طلا بدیم فقط حلقه میخریم کادو هم پدر و مادرها نمیدن من ختی جهیزیه هم از بابام قبول نکردم خودم شاغل بودم وام گرفتم قسطی با همسرم رفتیم خریدیم 

خب برای ما اطرافیان میدن . دیگه پدرومادر این همه هزینه کردن خودش یه کادوئه دیگه . بعد تو این گرونی ط ...

بخدا من فشاری نمیارم 

و الانم یکم پس انداز دارم میخواسم باهاش گوشواره بخرم گفتم حالا که هی خودتون اصرار دارین بهتون میدم که خیلی بهتون فشار نیاد 

(من کلا از بچگی خیلی کم خرج و کم توقع بودم الان میگن اینقدری که برای داداشت خرج کردیم تو اجازه ندادی و نخواستی خرج کنی حالا اینا جبران اوناس)