2777
2789
عنوان

خیانت😥😪😛😭😢

383 بازدید | 18 پست

سلام دیشب بعداز رابطه رفت بیرون  وقتی از پشت پنجره رفتم نگاه کردم دیدم توی حیاط نشسته سرش توی موبایلشه ، یه کم منتظر موندم دیدم همینکه یه ماشین رد میشه سریع میره تو کوچه(شوهرم قبل از اینکه با من ازدواج کنه با زن همسایع شون دوست بوده *رابطه جنسی*هم داشتن در# قبال پول#)

بعد وقتی اومد توی حیاط میپرید بالا طرف خونه ای اون خیر ندیده که بتونه حیاط اون رو ببینه یه دوبار این کار رو کرد دگه اومد خونه منم الکی خابیدم یعنی ک اصلا بیدار نشدم و نفهمیدم از دیشب حالم گرفته است، دلم شکسته یعنی دوباره باهم هستن، یا میخان دوباره با هم بشن؟😓

چند ماه پیش هم رفته بود با پیج فیک دنبالش کزده بود من فهمیدم دعوا کردم رفت انفالوش کرد و پیج رو پاک کرد. من تصمیم گرفتم به مادرشوهرم رفتار دیشبش رو بگم کار خوبیه؟

ما عقد کرده هستیم من فقط جمعه ها میام خونه مادرشوهر.......

کمکم کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نگو 

ولی حس خوبی ازشوهرت نگرفتم

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

حست اشتباه نمیکنه

به کسی نگو زندگیه خودته خودت باید تصمیم بگیری ادامه بدی یا نه

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

سلام گلم، نمیدونم چرا   تو عقد این ها رو میبینی وباز هم میل به ادامه دادن داری!! عزیزم شوهرت تو عقد داره خیانت میکنه وای به بعد عقدتون، اینم بدون هيچ کس دلش واسه ادم نمیسوزه فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی. به مادرشوهرت هم بگی ظاهرا همه چی درست خواهد شد اما همچنان ادامه خواهد داد پنهانی 

درد بی درمان شنیدی؟                                              حال من یعنی همین،                                              بی توبودن، درد دارد                                                   می زند من را زمین....! 
خوب قبول نمیکنه چطوری بتونم مچو بگیرم ک قبول کنه 

حواست بهش باشه یه جوری که نفهمه چکش کنه اگه بفهمه کارت سخت میشه

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
سلام گلم، نمیدونم چرا   تو عقد این ها رو میبینی وباز هم میل به ادامه دادن داری!! عزیزم شوهرت تو ...

من میگم بگم ک حواسش باشه اون روز و شب های ک من نیستم اخه از مادرش خیلی میترسه 

حواست بهش باشه یه جوری که نفهمه چکش کنه اگه بفهمه کارت سخت میشه

من وقتی بهش میگم خیانت میکنی قسم میخوره یه حرفایی میزنه ادم قانع میشه مثل این میگه اگر میخاستم ب کثیف کاری ادامه بدم ازدواج نمیکردم