دعا می کنیم ❤️ولی دعا تنها فایده نداره، اگر می تونه وکیل بگیره یا هر روشی که صلاح می دونه انجام بده ...
وکیل گرفته
اما نمیخاد طلاق بگیره میعاد برگرده نمیخاد ماری کنه ک شوهرش بیشتر لح کنن از بچش بیشتر دور باشه
جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ میکنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍
اگر بعدا متوجه شدی اشکالی نداره و فقط از خدا عذرخواهی کمی کافیه خدا بزرگ تر از این حرفاست ❤️
یله وقتی ب سوره سجده رسیدم گفتم ک حواسم باشه این آیه رو نخوندم ک یکباره بخاطر مشکلات ذهنی رد شدم از این سجده دار .ممنون گلم
جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ میکنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍
من داشتم بش فک میکردم نصف شب همه خواب بعد یهو کتری جوش اومد صداش اومد ینی سکته کردم 😂
خخخخ تنهایی بده من خیلی دیشب همش استرس داشتم خوابمم ک برد خواب میدیم ک تو ماشین دارم میرم رضا پروانه با موتور داره ساپورتم میکنه منم عاشقانه نگاش میکنم و براش زیر لب اهنگ عاشقونه میخوندم و کیف میکردم یهک بیدار شدم ۷صبح الانم خوابم نمیبره🤣🤣😅
کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔 نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
نه منظورم صیحه آسمانی تو هر زمانی ممکنه رخ بده و صیحه آسمانی نشانه ظهوره نه خود ظهور اما ممکن هست در ...
بله
منم منظورم این جمعه ای بود که ۲۳ رمضانه و یکی از علائم ظهوره
ناگهان در کوچه دیدم بی وفای خویش را باز گم کردم ز شادی دست و پای خویش را گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم دیدمش وز یاد بردم گفته های خویش را":) تیکر تولدمه:))
کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔 نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
سلام عزیزم میشه برای مادری ک بچه 3ماهه ازش گرفتن دعا کنید تا برلوس برسه شوهرش و زندایی ...
سلام توسل به امام زمان از طریق خواندن نماز امام زمان و حدیث کسا
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....