2777
2789

نه اگه صدایی بیاد همه خیلی راحت میشنون

ناگهان در کوچه دیدم بی وفای خویش را   باز گم کردم ز شادی دست و پای خویش را   گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم    دیدمش وز یاد بردم گفته های خویش را":)                 تیکر تولدمه:))

اون صیحه ای که علامت ظهوره همه متوجه میشند چه خواب و چه بیدار

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما شنیدی ؟

دختر قشنگی که داری امضامو می خونی وقار متانت و مستقل بودن مهمترین دارایی یک دختره پس وقار خودتو حفظ کن منظورم از وقار چادر سر کردن نیست نجابت درونی داشتنه و هیچوقت هیچ مردی سوار بر اسب سفید نمیاد پس خودت زندگیتو بساز ❤️   دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم… قله ای که چند بار فتح شود بی شک به تفریح گاه عمومی تبدیل می شود مواظب دلت باش ..  شاید خیلی وقتا جواب دندون شکن داشتم ولی سکوت کردم چون خودمو موظف میدونم دل نشکنم شب باش در پوشش خطای آدما ... زمین باش در فروتنی خورشید باش در دوستی و کوه باش درهنگام خشم و غصب رود باش در سخاوت و یاری به دیگران ...  یادت باشه حرف های ناگفته رو میشه گفت ولی حرفای گفته رو نمیشه پس گرفت ...  من تنهام درسته ولی تنهایی مو به بودن با آدمایی که بویی از انسانیت نبردن ترجیح میدم ... تجربه ها تو را عاقل تر میکنند ...  و درس های زندگی مارا پخته تر پس از شکست و سختی نترس که کل زندگی تشکیل شده از شکست ها و سختی ها ... 

سلام عزیزم 

میشه برای مادری ک بچه 3ماهه ازش گرفتن دعا کنید تا برلوس برسه 

شوهرش و زندایی شوهرش کتکش زدن و میخان طلاثش بدن میشه ی ختمی چیزی بگید برای حل شدن مشکل این خانم عزبزم

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍

توخونه تنهام همش استرس داشتم ک نکنه صداش بیاد بترسم همش میترسیدم استرس داشتم 

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
نه هیچی نبود گویا قرار نیست امسالم بیاد :(

بعد عزیز دلم اون چیزی که گفتن فقط می خواستن مردم رو به انحراف بکشن وگرنه تو هر زمانی ممکنه رخ بده 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

ی سوال شرعی هم داشتم من پریود بود وچون ختم قرآن میگیرم تو ماه رمضان 

ندوتسته آیه سجده دار سوره سجده زو خوندم اما سجده نکردم تکلیف من چیه ؟

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍
بعد عزیز دلم اون چیزی که گفتن فقط می خواستن مردم رو به انحراف بکشن وگرنه تو هر زمانی ممکنه رخ بده&nb ...

بله یکی از علایم ظهور اینه وگرنه مردم هر جمعه منتظر امام زمان نبودن که وایمیستادن هر چند سااااال که چنین روزی میشد منتظر ظهور بودن 

ناگهان در کوچه دیدم بی وفای خویش را   باز گم کردم ز شادی دست و پای خویش را   گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم    دیدمش وز یاد بردم گفته های خویش را":)                 تیکر تولدمه:))
سلام عزیزم  میشه برای مادری ک بچه 3ماهه ازش گرفتن دعا کنید تا برلوس برسه  شوهرش و زندایی ...

دعا می کنیم ❤️ولی دعا تنها فایده نداره، اگر می تونه وکیل بگیره یا هر روشی که صلاح می دونه انجام بده تلاش هم می خواد و همچنین مصلحت خدا 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈