2821
2789
عنوان

ختم قرآن

134 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها 

هر جز ٢٠ صفحه هست، من ١٠ صفحه اول جز ٢٠ برداشتم تا اذان صبحم مهلته ، نميتونم بخونم، كسي ميتونه بخونه؟ 

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

انار جانم 

دختر عزیزم

عید فطر بر تو نازنین گل مبارک و فرخنده و خجسته باد ان شاالله

عزیز دلم آرزو میکنم به تمامی آرزوهای خوبت برسی .

عزیزم بهترینها سهم قلب پاکت ان شالله

مطمئن مطمئن باش که خداوند در زمان مطلوب تمام حاجات قلبت را برآورده می‌کنه .

به معنی سوره والعصر توجه کن .

انار جانم  دختر عزیزم عید فطر بر تو نازنین گل مبارک و فرخنده و خجسته باد ان شاالله عزیز دلم ...

سلااام عزيزم  عيدت مبارك باشه الهي هميشه سلامت باشي ، نميدونى چقدر خوشحال ميشم وقتى ميبينم به يادم هستي 😍 الهى هميشه دلت شاد باشه و آرامش و آسايش داشته باشي گلم ❤️❤️❤️❤️

منم هر وقت دعا ميكنم به ياد بچه هاى ذكر يونسيه هستم و گاهى با خودم ميگم كه اون دزدا چي شدن؟ بلاخره پيدا شدن؟ 

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلااام عزيزم  عيدت مبارك باشه الهي هميشه سلامت باشي ، نميدونى چقدر خوشحال ميشم وقتى ميبينم به ي ...

ممنونم عزیزم .منم همیشه به یادت هستم  . ان شالله اول همه دوستان به حاجات قلبی برسند و از صدقه سرشون من هم به حاجاتم برسم . عزیزم تو میتونی دخترم باشی من البته خیلی ناراحت هستم اما می‌دونم حتما حکمتی در این اتفاق هست . هر اتفاقی برامون یک درس دارد . باید این درسها را یاد بگیریم تا به اندازه فهم و شعورمون به کمال برسیم . توی این سرقت هم ما باید درسی را یاد بگیریم و هم سارقین منزلمون  .‌

سلااام عزيزم  عيدت مبارك باشه الهي هميشه سلامت باشي ، نميدونى چقدر خوشحال ميشم وقتى ميبينم به ي ...

سلام انارصورتی جانم نماز و روزه هاتون قبول باشه حالتون خوبه؟خواستم بپرسم ببینم مشکلتون حل شد؟ همیشه به یادت هستم شبهای قدرهم دعات کردم.انشاءالله به تمام خواسته های قلبیتون برسین خانومی💚💛🧡

سلام انارجونم خوبی عزیزم چندوقت ازت خبری ندارم ان شاالله حاجتت برآورده شد؟ یه خبری از خودت بده بهمون

@anare_soorati  

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
ممنونم عزیزم .منم همیشه به یادت هستم  . ان شالله اول همه دوستان به حاجات قلبی برسند و از صدقه س ...

بله عزيزم درسته ❤️

ان شاءالله هميشه سلامت باشي و در ارامش و اسايش گلم❤️

سلام استارتر میشه درخواست دوستیمو قبول کنید چنتا سوال داشتم راجع به ذکر یونسیه ازتون

سلام عزيزم قبول كردم

سلام انارصورتی جانم نماز و روزه هاتون قبول باشه حالتون خوبه؟خواستم بپرسم ببینم مشکلتون حل شد؟ همیشه ...

سلام عزيزم مرسي قربونت بشم. خودت خوبي؟ طاعات و عباداتت قبول باشه

عزيزم هنوز منتظرم.. ١٦ ام دادگاه دارم كه دادگاه اصلي هست همه چي به اين وابسته هست ، احتمالا دو ماهى هم طول بكشه تا دادنامه صادر شه و حكم اجرا شه، يه شكايت ديگه هم امروز دادخواستش فرستاده شد. 

دكترمم بهم گفته اصلا استرس نداشته باش، نميدونم چجورى اخه ارامش خودمو حفظ كنم ؟ مگه ميشه ادم بيخيال باشه؟  ناخوداگاه ذهنت درگيره تاريخ هاي دادگاه ميشه.

مرسي عزيزم كه به يادمي 😍 خيلي خوشحال شدم، خداروشكر كه هستن كسايي كه به يادم باشن بدون اينكه خودم بدونم😍❤️

منم هميشه تو ذهنم هستي و به يادتم ، و لايق باشم دعاگوت هستم عزيزم❤️

سلام انارجونم خوبی عزیزم چندوقت ازت خبری ندارم ان شاالله حاجتت برآورده شد؟ یه خبری از خودت بده بهمون ...

سلام گلم قربونت خوبي؟ ١٦ ام دادگاه دارم عزيزم. همچنان هنوز منتظرم .. 

هيچوقت به اندازه الان بي حوصله نشده بودم،  واسه همين اينجا هم خيلى فعال نيستم عزيزم ، باورت ميشه كه انگار تايپ كردن حتى سختم شده؟؟! 🤦🏼‍♀️ 

مرسي از احوالپرسيت و اينكه به يادمى گلم 😍❤️ منم به يادت هستم عزيزم ❤️ 

سلام عزيزم مرسي قربونت بشم. خودت خوبي؟ طاعات و عباداتت قبول باشه عزيزم هنوز منتظرم.. ١٦ ام دادگاه د ...

ممنون عزیزم انشاءالله به لطف خدا به زودی زود حل میشه نگران نباش دنیا بی صاحب نیست. مواظب سلامتیت باش این روزا میره میگذره هیچی تو این دنیا پایدارنیست انشاءالله خدا این روزاتو با عاقبت بخیری و خوشبختیت جبران کنه عزیزم دعاگوت هستم💚💛🧡 

ممنون عزیزم انشاءالله به لطف خدا به زودی زود حل میشه نگران نباش دنیا بی صاحب نیست. مواظب سلامتیت باش ...

مرسي عزيزم يه دنيا ممنونتم ، الهي هميشه سلامت باشي و ثانيه به ثانيه زندگيت با آرامش و آسايش بگذره گلم 🤲🏻❤️😘