2777
2789
عنوان

ختم قرآن

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 22 پست
سلام گلم قربونت خوبي؟ ١٦ ام دادگاه دارم عزيزم. همچنان هنوز منتظرم ..  هيچوقت به اندازه الان بي ...

ان شاالله که همه چیز همونجور ک میخوای برات پیش میره حق داری که بیحال باشی اما خودت رو اذیت نکن من ایمان دارم که دعاهات جواب خواهد داد و به بهترین شکل دلت شاد میشه 🌷🌷🌷

این روزای سخت میگذره و بعدش زندگی روی خوشش رو بهت نشون میده و خیلی زود میاد اونروزی ک یه نفس عمیق بکشی و بگی آخیش بلاخره راحت شدم و باهمه وجودت سجده شکر کنی خدای مهربونی رو که همیشه همراهت بوده و بازم خواهد بود ❤

منم اگر قابل باشم برات دعا میکنم

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 

سلام انار جانم 

ان شالله همه چیز اون جوری پیش بره که به خیر و صلاح شما هست و بهترین حالت برات اتفاق بیفته که در نهایت سعادت و عاقبت به خیری برات داشته باشه . عزیزم قابل باشم برای دل پاکت دعا میکنم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان شاالله که همه چیز همونجور ک میخوای برات پیش میره حق داری که بیحال باشی اما خودت رو اذیت نکن من ای ...

مرسي واسه صحبتات عزيزم و ممنون كه به يادمى و دعا ميكنى خيلي خوشحالم ميكنى❤️ الهى هرچى از خدا ميخواي خيلي سريع واست براورده كنه 🤲🏻❤️

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

سلام انار جانم  ان شالله همه چیز اون جوری پیش بره که به خیر و صلاح شما هست و بهترین حالت برات ...

سلام عزيزم ممنون واسه دعاهاي خوبت ❤️ مرسي كه به يادمى و دعا ميكنى الهى هر چى از خدا ميخواي خيلي سريع واست براورده كنه گلم ❤️🤲🏻

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

سلام عزیزم خوبی امروز دادگاه داشتی ان شاالله اونجور ک میخواستی پیش رفت  

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
سلام عزیزم خوبی امروز دادگاه داشتی ان شاالله اونجور ک میخواستی پیش رفت  

سلام عزيزم واي چجوري يادت مونده؟؟؟ 

اره دو تا مسئله مطرح كردن دعا كن قاضي به چيزي كه من ميخوام راي صادر كنه، به نفع من بشه.. و چيزي كه من درخواست كردمو بهم بدن.

مرسي به يادم بودي عزيزدلم❤️❤️❤️❤️❤️ الهي هيچ حاجت براورده نشده اي واست باقي نمونه🤲🏻

سلام عزيزم واي چجوري يادت مونده؟؟؟  اره دو تا مسئله مطرح كردن دعا كن قاضي به چيزي كه من ميخوام ...

قربونت بشم‌گلم دیگه وقتی به یکی میگی دوست یعنی باید یاد شادی و غمش باشی همش حواسم بود ساعت اداری تموم بشه ازت خبر بگیرم 

ان شاالله که همه چی اونجور که میخوای برات پیش بره و خدا دل قاضی رو بهت نرم کنه و اونجور ک میخوای نتیجه دادگاه پیش بره به نیتت ۱۰۰ صلوات میفرستم هدیه میکنم به حضرت علی اصغر مطمئنم ک خودشون همه چی رو حل میکنن 

قربونت بشم‌گلم دیگه وقتی به یکی میگی دوست یعنی باید یاد شادی و غمش باشی همش حواسم بود ساعت اداری تمو ...

واي مرسي عزيزم ، يك دنيا ازت ممنونم😍😍❤️❤️❤️❤️

چقدر ارامش گرفتم از حرفات ، الهي هميشه تو زندگيت آرامش و آسايش داشته باشي 🤲🏻😘