2821
2789
عنوان

کتکم زد 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1370 بازدید | 38 پست

قربونت برم انقد درکت میکنم کهههه واقعا تو شرایطت زیاد بودم درسته حق باتوعه ولی بگذر میلینی که مادرت اینجوری کلا سعی کن یبار بگی دیگه گیر نده هم اینجوری دعوا نمیشه هم کتک نمیخوری هم وسط دعوا چیزی نمیگی دل بشکونی من چون خودم قاطی میکنم تو دعوا خلاصه این نیز بگذرد حساس نشو زندگی خودتو کن موفق شی گلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابام تابع مامانمه هر چی میگه میگه چشم تو هال بود بابام 

ببین یه چی بت بگم 

ازدواج خوب بکن 

تو این شرایط درس هم نمیشه خوند تازه از کجا معلوم بخونی قبول شی با این اوضاع قبولم شی از کجا معلوم بزارن بری 

به خودت برس تو جامعه باش یه ازدواج خوب بکنی

نریزین سرم بگید مگه عروسکه خیمه شب بازی یا فلان ولی شرایط فرق داره 

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 
تنها پیشنهادم اینه یه دانشگاه خوب قبول شی بری خوابگاه

یه کاری کرده باهم که منی که عاشق درس بودم دیه دارم دل زده میشم 

همیشه منو با دیگران مقایسه میکنه اعتماد ب نفسمو نابود میکنه 

یه کاری کرده باهم که منی که عاشق درس بودم دیه دارم دل زده میشم  همیشه منو با دیگران مقایسه میک ...

درس بخون ولی با این شرایط سخته دغدغه جدید برا خودت نتراش نابود میشی فشار یکیش بسه 

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 
قربونت برم انقد درکت میکنم کهههه واقعا تو شرایطت زیاد بودم درسته حق باتوعه ولی بگذر میلینی که مادرت ...

من واقعا بهش بی احترامی نمیکنم چون مادرمه هر جی که باشه 

ولی قلبم بد جور شکسته 

بابام که هر چی مامانم بگه رو تایید میکنه  داداشمم بچس

گلم بچسپ بہ درست یہ رشتہ خوب توی یہ دانشگاہ خوب قبول بشو بعدش شغل خوبی مرتبط با رشتہ ات پیدا میکنی ھمینکہ دانشگاہ قبول بشی دیگہ انگار مستقل شدی و تو فاز درسی بعفشم سرکار بری دیگہ زندگیتو ساختی و میتونی مستقل زندگی کنی و موقعیت ازدواج خوب ھم برات فراھم میشہ پس الان فقط بچسپ بہ درست کہ پایہ ھای زندگیتو بسازی

ببین یه چی بت بگم  ازدواج خوب بکن  تو این شرایط درس هم نمیشه خوند تازه از کجا معلوم بخون ...

منم مشکلم همینه 

هر وقت میگم میخوام کاری کنم شروع میکنه که نباید از محل بیرون باشه نباید تا دیر وقت باشه خودم میبرمت و خودم میارمت مدونی حسم میگه مامانم نمیخواد از زیر سلطش خارج شم