2821
2789
عنوان

کتکم زد 😭

1370 بازدید | 38 پست

اول بخونین بگین تقصیر منه یا مامانم 

انگار خونه ی ما کاروانسراس هر کی از هر جای دنیا ک میاد ب جای اینکه بره هتل بگیره میاد خونه ی ما بخدا پارسال سه تا پسر مجرد که حتی نسبت فامیلی هم با هم نداریم اومدن خونمون فقط چون هم شهری مامانم اینا هستن 

بخدا واقعا تو عذابم آدم راحت نیس همش مهمون خونه ی ادم باشه و یک شب یا دوشب که نمیمونن یک ماه یا دوماه می مونن 

امشب فهمیدم دو باره قراره یکی از اون پسرای مجرد بیاد تهران (اوضاع مالی خیلی خوبیم داره) به مامانم گفتم خواهش میکنم نزار بیاد و بهش بگو بره هتل چون معذبم 

بعد با ی لحن خیلیییی بد گف اره اشکال نداره برو با تاپ شلوارک جلوش

بعد گفتم مامان این حرفت ینی چی؟

بعد گفت اینجای خونه ی من تو حق نداری بگی کیو بیارم یا کیو نیارم به تو هیچ ربطی نداره 

بعد گفتم اینجا خونه ی من نیست من تو این خونه حقی ندارم؟

گفت نه دوباره پرسیدم گف نه 😭

بعد روی تختم بودم اومد کتکم زد و گفت دختری ک رو حرف مادرش حرف بیاره دلش شوهر میخواد باید شوهر کنه 😭(تا الان چن بار این حرفو بهم گفته در حالی ک من واقعا ب تنها چیزی ک فک نمیکنم همینه)

بعد گفتم واسه طرز فکدت متاسفم و دوباره منو زد 😭😭

بابا من ۱۷ سالمه خسته شدم چرا اینقدر کتک بخورم چرا همش باید با تحقیر زندگی کنم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

استغفرالله شب قدری فکر های خوبی تو سرم نمیاد خدایا منو ببخش‌

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 

عزیز دلم

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
مطمئنی مادرته و پرورشگاهی نیستی

هی خدا کنه پرورشگاهی باشم به ی جایی رسیدم ک حتی به شوخی داداشم ک میگه تورو از جوب پیدا کردیم میگم خداکنه همینطور باشه