2777
2789
عنوان

ی دختر ۱۸ساله باید چندکیلو باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 56 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با قد 163 و استخون بندی تقریبا درشت و 18 سال سن 52 کیلوعم

ماکارونی هستم:)نام کاربری فان هست و من اون کاربری که برامون خاطره سازی کرده نیستم (کاربرهای دو سه سال پیش متوجه هستن منظورم کدوم تاپیکه). چون کاربری قبلیم به ناحق ترکید نمیخواستم برگردم بعد یهو یاد این تاپیک افتادم و فقط به عشق خودش برگشتم و نامم برگرفته از اونه. کاربری اون خانوم ترکید ولی ازش عذرمیخوام اگه راضی نیست برای اسمم و چون نمیشه تغییر داد نام کاربری و امیدوارم ببخشه 😬

۳۳ 

من ۳۳ کیلو ام همه باید ۳۳ کیلو باشننن

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

۶۳ کیلو

چاقه اونجور😶😶۵۹ام احساس چاقی دارم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

من با همین قد ۱۹ سالم ۵۴ کیلوم

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒
منم ۱۸ سالمه ۵۳ کیلو ام لاغر مردنی ام به قول مامانم

من ۳۳ 

۱۸ سالمه

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

چاقه اونجور😶😶۵۹ام احساس چاقی دارم

نه اصلا پدر بنده دکترای تربیت بدنی دارن میگن باید نتناسب قد باشه وزن

از تاریخ ۳/۲۴ کاربری دست منه و دیگه دست دوستم نیست🤗اشنای عزیز اگر شناسایی کردی تاپیکای قبل بیست و چهارم برای من نیست مهم هم نیست شناختی چون اهمیتی نداره برام😉
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 30 دقیقه پیش
2791
2779
2792